promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Babicsek Bernát a túlvilágról  üzent, összeomlottak a színész exei
Borítókép:  Solymáronline - Nagy Szabi
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy halottlátó szerint Babicsek Bernát ezt üzente rajta keresztül, közben a színész régi barátnői egy emberként gyászolnak.​

Babicsek Bernát január 1-jén, füstmérgezés következtében halt meg solymári házában, miután kigyulladt valami a konyhájában. A 41 éves színész és harmonikaművész tragikus halála mélyen megrendítette az embereket. Babicsek Bernátot szülei találták meg otthonában, a színész édesanyja megrázó részleteket mesélt a szomorú napról.

A hír Bernát régi szerelmeihez is eljutott, akik a mai napig szorosan kötődnek a színész családjához. Kinga, Bernát egyik utolsó szerelme az alábbi sorokkal búcsúzott a közösségi oldalán:

„Azt ígérted, áthozod a születésnapi ajándékomat, megsimogatod Darlingot és Hannát. Hahó, hová tűntél? … Csak hívj fel, és mondd, hogy ez csak egy hülye vicc volt…!”

A Bors információi szerint Kinga rögtön a tragédia helyszínén termett, amint meghallotta a rossz hírt, és amiben csak tudott, segített a színész családjának.

Babicsek Bernát négy évig volt együtt másik exével, Dianával, akivel ugyancsak szoros baráti kapcsolatot ápolt a szakításuk után. A fiatal nő éppen a születésnapján értesült egykori párja haláláról:

„Kicsike, ma csak a te hangod, a te köszöntésed hiányzik a legjobban. Olyan büszke voltam a kapcsolatunkra. Hogy 4 év szerelem után a legjobb barátként tudtuk folytatni. Irigylésre méltó volt az a mély, tiszteletteljes szeretet, ami ezután is köztünk maradt. Cinkostársként támogattattuk és segítettük tovább egymást újabb szerelmi kalandjainkban, sikereinkben, kudarcainkban, mindenben, amit a sors küldött nekünk. Most megszakadt a szívem és beterített a fájdalom. Annyira, de annyira szeretlek. Te voltál az első férfi, akivel megélhettem, hogy milyen NAGY BETŰS KÖZÖS ÉLETET kezdeni és tervezni. Azt szoktam mesélni az embereknek, hogy életem legboldogabb pillanata az a szenteste volt, amikor közös életünk első napján felsöpörtük a nappaliban az utolsó port az építkezés után, majd feldíszítettük az első, közös karácsonyfánkat, és csak mosolyogtunk egymásra. Én magamban így definiálom a harmonikus boldogságot. Köszönöm neked, hogy ezt a pillanatot veled élhettem át."

Nemrég az ország egyik ismert halottlátója, aki korábban már többször is segítette a rendőrség munkáját azzal, hogy eltűnt személyek holttestét találta meg, azt mondta, hogy Babicsek Bernát rajta keresztül üzent a halála után. Hogy pontosan mit érzett, és milyen kapcsolatban állt ő a színésszel, arról a Ripost-nak beszélt:

„Éppen vendégségben voltunk, amikor megtudtam hírt, hogy Bernát az életét vesztette. Abban a pillanatban erős szédülés lett úrrá rajtam, és a testemet elöntötte a melegség, ami minden esetben azt jelzi számomra, hogy összekapcsolódtam egy elhunyt személy lelkével. Bernátot jól ismertem. 2010-ben találkoztunk először egy díjátadó gálán, ahol hosszan beszélgettünk a túlvilágról érkező jelekről, az angyalokról. Nagyon érdeklődő volt a témában, és elmondta nekem, hogy amióta csak az eszét tudja, figyeli és megpróbálja értelmezni az éteri jeleket, melyek körülvesznek minket. Nem voltunk napi kapcsolatban, de sokszor futottunk össze, és mindig jó ismerősként üdvözöltük egymást. Ezért is történt nagyon gyorsan az 'összekapcsolódás' a halála után. Ahogy tartottunk hazafelé, egyre inkább elhatalmasodott rajtam a szomorúság. Képtelen voltam kiverni a fejemből a tragédiát. El is kezdtem keresni a közös képünket, hogy egy posztban emlékezzek meg róla. Abban a pillanatban, amikor a bejegyzésem megjelent a közösségi oldalon, megszólalt a rádióban Máté Péter Elmegyek című dala, ami abban a helyzetben teljesen új értelmet nyert számomra. Egyértelmű üzenet volt ez Bernáttól, amit ütemes kopogás követett, mintha csak morzejelek lettek volna. Ketten ültünk az autóban a síri csendben, és a kopogás addig nem szűnt meg, amíg vissza nem kopogtuk mindketten a ritmust. Eközben moziszerű képek villantak fel előttem Bernát életéből, ő pedig mosolygott. Azt sugározta, hogy hálás az életéért, és hogy sajnálja, hogy így ért véget.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás