promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Curtis nem a párjának osztogatta a csókokat, míg Rubint Réka falatnyi bikiniben napozgatott – időkapszula
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Való Világ 10 is hozott izgalmas pillanatokat egy évvel ezelőtt, amikor VV Moh és VV Merci egymásnak estek.

Az időkapszula rovatunkban ismét egy évet megyünk vissza az időben, és megnézzük, hogy mi történt tavaly ilyenkor év elején.

Akkor éppen Curtisre ismét rátalált a szerelem, mivel a rapper összejött Barnai Judit kosárlabdázóval. De vajon kinek adott csókot Curtis a barátnője helyett? Hát, biztosan nevetni fogtok egyet, ha meglátjátok a fotót.

Érdekesség, hogy Curtis és a párja azóta már egyszer szakítottak, de tavaly december közepén sikerült kibékülniük. Azt majd a jövő eldönti, hogy ez mennyire lesz tartós.

Úgy néz ki Rubint Réka nem szereti a szürke januárt. Idén a Seychelle-szigeteken igyekszik feltöltődni egy kis munkával fűszerezve, tavaly pedig a Maldív-szigeteken élvezte a jó időt. Ahogy látni fogjátok, Réka alakja semmit sem változott, és ugyanolyan tökéletesen néz ki most is fürdőruhában, mint tavaly.

2021 januárjában is még nagyban zakatolt a Való Világ 10. Itt belenézhettünk, hogy a villalakók milyen szilveszteri bulit rittyentettek össze, amin VV Moh és VV Merci egymásba gabalyodott. Idekint eldöntötték, hogy barátok lesznek. Eddig VV Mercivel történt több minden, akinek azóta már van párja, és belevágott a rappelésbe is.

A sok bulvár mellé jöjjön egy kis érdekesség is. Tavaly ilyenkor ebben a cikkünkben lepleztünk le egy kis érdekességet sokak kedvencéről, a Snickers csokoládéról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás