promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar Playboy-modell vad fehérneműben mutatta meg megát, míg Heidi Klum teljesen levetkőzött
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar szépségek közül Horváth Cintia is elég forró képeket osztott meg magáról, de a hetet a felnőtt filmes Riley Reid indította.

Riley Reid neve még azoknak is ismerős lehet, akik nem követik annyira a felnőtt filmes tartalmakat. A világsztár pornós rengeteg alkotásban részt vett már, és elég nagy rajongótábora van. Még az Instagramon is 1,8 millióan követik, pedig ott aztán meg kell szűrnie, hogy mit tesz ki. Mutatunk róla olyan képet, amin nincsen rajta melltartó, szóval érdemes kattintani.

Reid mellett a Született feleségek sztárja, Eva Longoria is villantott, persze ő csak visszafogottan.

Heidi Klum még így közeledve az ötvenhez is csodásan néz ki. Ezt ő is tudja magáról, mivel akkor nem vetkőzne le meztelenre mindenki szeme láttára. Madonna sem unja a polgárpukkasztást, szóval felemelte a szoknyáját a rajongóknak.

Kár lenne tagadni, hogy Vass Zita most az egyik kedvenc magyar modellünk a nagyvilágban. Szabályosan kapkod érte a szakma, ő pedig igyekszik kihozni magából a maximumot. Most is olyan fehérneműs képeket láthattok tőle, ami teljesen ki fog szakítani a valóságból.

Ebben a cikkünkben is van egy felnőtt filmes szépség, aki abszolút nem fogta vissza magát.

Catherine Zeta-Jones hiába múlt el 50, a dekoltázsát sokan még így is megirigyelnék. Horváth Cintia is reflektorfénybe került, akinek nem régen kérték meg a kezét. A nyaralása során olyan fotók készültek róla, ami még a Playboy magazin címlapján is megállná a helyét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás