promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghalt a Barátok közt sztárja
Borítókép:  Indirekt
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

41 évesen meghalt a Barátok közt és a Szeress most! színésze.

Tragikus hír rázta meg az országot január 1-jén: a 41 éves Babicsek Bernát lakástűzben vesztette életét. A színészt a Barátok köztben, a Szeress most!-ban, és a Jóban Rosszban-ban ismerték meg, és szerették meg a nézők, azonban a színészet mellett kiváló harmonikaművész is volt.

A Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület nemrég a következő közleményt adta ki a színész halálával kapcsolatban:

„Halálos lakástűz Solymáron

Az új év első napjának délutánján kaptuk a riasztást, hogy Solymáron a Cserje utcában lakástűzhöz kérnek tűzoltói segítséget. Önkéntes tűzoltóink a helyszínen hőkamerával az érintett ingatlant átvizsgálták, ott egy korábbi tűz nyomait fedezték fel. Egy ott lakó személy - feltételezhetően a tűzesettel összefüggésben - elhunyt. Tagjaink a helyszínen lévő mentőknek és a rendőrségnek segédkeztek a helyszíni szemle lefolytatásában, egyéb tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség.”

Babicsek Bernát halálhírét először barátai és kollégái, az Irigy Hónaljmirigy erősítette meg.

„Fájó szívvel, összetörve búcsúzunk barátunktól, kollégánktól Babicsek Bernát harmónikaművésztől, aki a mai napon tragikus körülmények között itt hagyott minket. Ő játszott a Szívósszemű Márta című dalunkban, és vendégünk volt az azt követő SYMA koncertünkön. Egy tehetséges művészt és barátot vesztettünk el a mai napon! Őszinte részvétünk a családjának!“

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás