promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol a TV2: így búcsúzik a csatorna Babicsek Bernáttól
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 is reagált Babicsek Bernát tragikus halálára.

Az egész országot megrendítette a hír, hogy Babicsek Bernát életét vesztette egy lakástűzben, Solymáron. A 41 éves színészt először az RTL Klub sorozataiban, a Szeress most!-ban és a Barátok köztben ismerték meg a nézők, majd a TV2 napi sorozatában, a Jóban Rosszban-ban is szerepelt.

A színész halálhírére egymás után reagálnak a magyar sztárvilágból, köztük Pokorny Lia is, aki együtt lépett fel Bernáttal a Liaison című előadásban.

„Nyáron, két próba között elmentél biciklizni és megláttál egy csapat fehérgalambot. Azt mondtad, soha nem láttál még ennyit. És ez jel. Mi több, jó jel. Hogy nem véletlenül sodorta eléd az élet őket. Így éreztem én is valahogy... hogy nem véletlenül fújt össze minket a szél. Annyi őszinte figyelmet, megértést, elfogadást és türelmet kaptam, amennyi keveseknek adatik meg ezen a világon. Engem megajándékoztál a röppenő fehér galambokkal és Magaddal. Bernát! Nekem Te addig élsz, amíg világ a világ! Annyi ismeretlen fiókot nyitottál ki bennem, amiért nem tudok elég hálás lenni. Figyelni, keresni és számolni fogom a jövőben fehér galambokat. Te velem leszel akkor is a színpadon, amikor látszólag nem vagy ott. Te a részem, a kollégám, a barátom vagy – nem hagyhatsz csak úgy itt. Nem vagyok hajlandó ezt tudomásul venni. Ezért megyünk tovább – Veled. Ebből nem engedek. Te az vagy, aki örökké él, és általad a zene és a Liaison. Várlak ebédre holnap! Aztán kedden. Szerdán is. Hozd a harmonikát! Ölellek, ne késs, kihűl a tökfőzelékem, amit tudod, csak Neked főzök”

A színésznő mellett olyan hírességek is búcsúznak Babicsek Bernáttól, mint Tóth Vera, Sári Évi, a Groovehouse énekesnője, Judy, de még a TV2 is megemlékezett róla a Facebook-on.

„Megrendülve és mély fájdalommal értesültünk a hírről, hogy Babicsek Bernát tragikus hirtelenséggel elhunyt. A TV2 és a Jóban Rosszban stábja őszinte részvétét fejezi ki a hozzátartozóknak”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás