promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert az egész országot kicikizte, Berki Krisztián énekelni próbált, Majoros Hajni pedig egyedül töltötte a szilvesztert
Borítókép:  Puzsér Róbert / ATV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szókimondásból az év utolsó napján sem volt hiány – így mulattak a magyar celebek.

Elkezdjük a diétát, letesszük a cigit, megvesszük a kondibérletet, legyőzzük a koronavírust, gyakrabban meglátogatjuk Géza bácsiékat – az újévi fogadalmaknak se végük, se hosszuk. Mielőtt azonban rátérnénk ezek teljesítésére, nézzük, hogyan búcsúztatták a magyar celebek 2021-et.

Berki Krisztián – némileg váratlan párosítás – Zsédával hangolódott az év utolsó napjára, az énekesnő volt ugyanis a négy csillagos siófoki Hotel Azúr szilveszteri sztárfellépője.

„Rendben, csókolj meg”

– énekelte Zsédának és asztaltársaságának a nemrég ismét apukává vált Berki, akiről már a rövid dalolászás után is kiderült, hogy miért nem az éneklés a szakmája.

A gyönyörű Szabó Zsófi is aktívan töltötte 2021 legvégét. Pontosabban ugyanazt csinálta, mint korábban annyiszor: elment egy jót lovagolni. Persze, nem maradt el a szokásos beszólás sem, az Instagramon így „köszöntötte” őt az egyik kommentelő, utalva a Shane Tusup úszóedzővel formálódó kapcsolatára:

„Szép vagy, de miért kell neked egy külföldi mellett lehorgonyozni, aki ráadásul egy ideggyenge f.szkalap?”

Majka felesége, Majoros Hajni is zsúfoltnak tervezte 2021 utolsó napját, társasozással, filmezéssel akarta tölteni december 31-et. Ezzel szemben kiderült, hogy másodjára is elkapta a koronavírust, így az élet újraírta a forgatókönyvet, és egyedül töltötte a szilvesztert a szobájában, karanténba vonulva:

„Szobafogságra lettem ítélve!... Drága covid úr/hölgy! Egy évvel ezelőtt már jártál nálunk, amikor is igen mély nyomokat hagytál bennünk! Reméltem, hogy többet nem találkozunk, mivel akkor keményen megküzdöttünk, és az oltásokkal is felvettük a harcot ellened! Te mégis itt vagy, és bár margódra legyen írva, most nem vagy annyira kemény legény, és eddig a kis családom többi tagját is békén hagytad, mégis meg kell, hogy kérjelek, szépen, alázattal, HÚZZAFRANCBA innen tőlem is!”

Köllő Babett már egy nappal korábban újévi hangulatba került, feszes fekete öltözékben, kalappal és trombitával lepte meg követőit:

„Még nem döntöttem el, hogy macska vagyok vagy betörő! Mindenesetre az overallmániám töretlen! Mindenkinek egy jobb évet kívánok! És tudjátok: csak egészség legyen, szeretet, meleg és étel!”

Zimány Linda pajzán üzenettel jelentkezett, a 2022-re vonatkozó jókívánságaihoz ugyanis gyönyörű törtfehér ruhába öltözött, miközben a kezében Joseph Dewey humoros önsegítő könyvét lobogtatta, ezzel a címmel:

„Ne legyél f.sz!”

Iszak Eszti és vőlegénye, Gyurta Dani pálmafákkal a háttérben búcsúzkodtak az óévtől. Eszti belekezdett egy hosszú-hosszú üzenetbe a követői számára, ám végül mindent átgondolva ezúttal csak ennyit posztolt:

„Elkezdtem egy hosszabb lélegzetvételű évértékelést, de inkább csak: BÚÉK!”

Puzsér Róbert a maga keresetlen és kissé pesszimista módján állt hozzá ehhez a témához is, egyetlen hosszú mondattal összegezve, hogyan köszönti legtöbb honfitársunk az új évet:

„…pezsgőzés, borozás, sörözés, töményezés, alkalmi smárolás, proliduhajkodás, sárba/hóba h*gyozás és hányás, s*ggrészegen karácsonyfának nekiesés, ledöntés, magyarázkodás, szégyenkezés, csodálkozás, hogy megint egy sz*r év elkezdődés.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás