promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
3 női celeb, aki idén megjárta a poklot és a mennyet is
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenkinek vannak olykor nehéz időszakai és jobb pillanatai - ez a három celeb azonban kimaxolta idén a végleteket. ​

Az idei év tele volt izgalmakkal hírek terén, de egyesek különösen kilengtek a két pólus végére - ez a három celeb elbukott, de aztán nyert. Vagy fordítva... Köztük egyesek a legjobb, mások a legrosszabb évükként fognak visszatekinteni 2021-re.

Britney Spears gyámsága körül hatalmas lázongás tört ki és a pereskedésnek úgy tűnt, hogy soha nem lesz vége.

A #freebritney kampány az előző évben aztán megerősödött és az ő, valamint a megjelent dokumentumfilmek hatására beindult a lavina: a média növekvő érdeklődése végül elérte, hogy megfelelő ügyvédet és bírósági meghallgatást kapjon az énekesnő. Az először rabságban lévő, döntésektől megfosztott Britney végül a bíró végítéletének köszönhetően kiszabadult a gyámságból és immáron szabad nőként élhet tovább. 

Viszont Britney-vel ellentétben Tóth Gabi éve nem indult rosszul. 

Zsűriként szerepelt a Sztárban sztár leszek! műsorban és még a pápa színe előtt összegyűlt tömegnek is énekelt. Akkor mégis mi sült el rosszul? Gabi az idei nyilatkozataiban többször beszámolt arról, hogy ok nélkül és gonosz módon letámadják az emberek. Aztán ne felejtsük el Tóth Andival folytatott küzdelmét sem, aminek talán sikerült pontot tenniük a végére a Dancing with the Stars egyik adásában. Mégis, a sok viszály közepette az énekesnő már nyilvánosan is kijelentette, hogy szakember segítségére lenne szüksége az érzelmeinek kezelésében. 

Most pedig térjünk át Tóth Gabi idei (ex?-)riválisára, Tóth Andira. 

Az év első felében úgy tűnhetett, hogy nem Tóth Andi malmára hajtja a szerencse a vizet. Az újságok teli voltak Tóth Gabival folytatott vitáival, vagy éppen azzal, hogy nem lehetett érteni egyik dalában sem a szöveget. Majd arról is beszámolt, hogy boldogtalannak érzi magát, de végül sikeresen kimászott a gödörből. Új szerepet kapott a Mintaapák sorozatban, beválogatták a Dancing with the Stars újabb évadába – és nem utolsó sorban állítólag összejött Andrei Mangrával, a táncpartnerével. 

A mostani év kinek több, kinek kevesebb sikert hozott, de mindannyian reménykedjünk, hogy 2022 csak jobb lehet!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás