promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
X-Faktor: Alee-t a WC-n kezdték el zaklatni a rajongói – videó
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

ByeAlex mentoráltja számára hirtelen jött a hírnév, és jelenleg még a WC-n sincs nyugta a rajongóktól.

Zengett a budapesti és a székesfehérvári szórakozóhely, amikor a 2021-es X-Faktor győztese belekezdett legismertebb slágerébe, a Nincsen gondba. Alee nem a hangjával, sokkal inkább a tehetségével vette le a lábáról a fiatalokat.

ByeAlex a saját vállát is megveregetheti, mivel zsinórban harmadszor az ő mentoráltja nyeri az X-Faktort, ami bizony nagy szó. Előtte a USNK rapduót, majd Ruszó Tibort repítette a csúcsra.

Alee hirtelen nagy port kavart, és még csak jövő januárban lesz 17 éves, de jelenleg úgy néz ki, hogy meg fog birkózni ezzel a teherrel.

„Mindig is erre vágytam igazából, szeretném megélni az ilyen pillanatokat, szeretnék ihletet szerezni belőle. Meg hát ennek élek, ennyi ember tombol, tudja a szöveget. Ez volt mindig is az álmom, most meg itt vagyok. Még azért picit be vagyok parázva, nyilván ez az első, és egy visszahúzódó ember vagyok, de úgy érzem nem lesz ez rossz, és idővel belerázódok, aztán lesz interakció a közönséggel is, több mint most”

- nyilatkozta a Fókusznak az énekes.

Alee körül még szabályosan hisztéria van, mivel a rajongók még a WC-re is követik, hogy közös fotót kérjenek tőle, miközben az X-Faktor győztese épp a dolgát végzi közben.

Az fiatal előadó azt is elmesélte hogyan telt a karácsonya otthon, immár győztesként.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás