promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva végigbalhézta az évet, Havas Henrik és Alekosz után az egyik TV-csatornával is háborúsdit játszott – celebnaptár 2021
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ilyen volt Baukó Éva 2021-es éve, amiben úgy akart a figyelem középpontjában maradni, hogy mindenkibe beleállt, akibe csak lehetett.​

Celebnaptár rovatunkban a Promotions olvasóinak kedvenc hírességeit vesszük sorra, hogy mi történt velük a 2021-es esztendőben. A celebekkel kapcsolatos egész éves történésekről havi lebontásban olvashattok, majd minden etap végén az adott celebbel kapcsolatos legolvasottabb hírt találhatjátok. Nézzük, milyen volt Baukó Éva 2021-es éve!

Január:

Baukó Évát sokan azért nem kedvelik, mert bárkibe bele mer állni, és egyeseknek azért fájnak az éles szavai, mert igaza van. Az évet azzal indította, hogy reagált Tóth Gabi korábbi botrányára, amikor karácsony előtt kirúgatott egy kommentelőt a munkahelyéről. Aztán a hangja miatt is beszólt neki, ami véleménye szerint annyit sem ér, mint a tetoválásai.

Február:

Februárban aztán újabb hírességeket szemelt ki áldozatul, mint például Zimány Lindát, Vajna Tímeát, és Vasvári Vivient, akiket egyetlen posztban osztott ki. Ugyancsak ebben az időszakban folytatódott a Havas kontra Baukó-csetepaté, melynek friss fejleménye az volt, hogy az újságíró 3 millió forintra perelte be az egykori villalakót, amiért szexuális zaklatással vádolta meg őt.

A hónap legolvasottabb hadakozása mégis az volt, amit Éva Alekosz ellen indított egy poszttal, melyben kiteregette Alekosz szennyesét. Nem telt bele sok időbe, Alekosz a közösségi oldalán reagált a 150 ezer forintos kölcsönt illető kirohanásra, és kijelentette, hogy ő is milliókat fog követelni a bíróságon.

Március:

Márciusban aztán minden Baukó Éva és Alekosz háborúskodásáról szólt, folyamatosan mentek a pofonok egymásnak. Miután Alekosz feljelentette őt, Éva úgy döntött, kitálal az egykori VV-szereplőről, és elég durva dolgokat hozott nyilvánosságra vele kapcsolatban.

Nem sokkal később olyan fordulatot vett a történet, amire senki sem számított: Alekosz kiegyenlítette a tartozását, és Éva lezárta a balhét.

Legalábbis úgy tűnt, hogy ezen a ponton lezárult az ügyük, aztán Éva mégis tovább táplálta a tüzet azzal, hogy az RTL Klubbal fenyegette meg Alekoszt.

Április-május:

A következő két hónapban Évánál beköszöntöttek a békeidők, de így is okot tudott adni arra, hogy a bulvár oldalak vele is foglalkozzanak. Több olyan képet is közzé tett a közösségi oldalán, amivel teljesen elvarázsolta a férfiakat:

Június:

A nyár első hónapja is azzal indult, hogy Éva szexizős, villantós tartalmakkal halmozta el a követőit, aztán később kiderült, hogy mindenkit átvert. Az egyik fotójával ugyanis lebuktatta magát.

Ezt követően visszatért Alekosz, és ismét egymásnak estek a Való Világ egykori versenyzői. A közösségi médián keresztül üzengetnek a másiknak, és egyre mocskosabb dolgok kerülnek napvilágra. Alekosz viszont nem lassított: később egy videóban ígérte meg, hogy hamarosan nyilvánosságra hozza annak a családos műsorvezetőnek a nevét, akivel Évának szexuális kapcsolata volt. Éva persze rögtön lereagálta a dolgot.

[[cikk5]]

Július:

Júliusban aztán Alekosz megdöbbentő kijelentést tett, ugyanis bevallotta, hogy szerelmes volt Évába. A vagyonőr nemcsak abban gondolta meg magát, hogy leleplezi a családos műsorvezetőt, akinek állítólag viszonya volt Évával, hanem a keresetét is visszavonta. Így aztán a több hónapos ”sok hűhó központi figyelemért”-cicázás után végre mind a ketten megnyugodtak, és gondolkozhattak azon, hogy ezek után mivel maradjanak a köztudatban.

Augusztus:

Nyáron indult el a TV2-n a Totem, amit Éva csak a Survivor Tescós változataként emleget, és amiben VV Leo is játszott. Több se kellett Évának, kegyetlenül beleállt a férfiba. Aztán visszatért Alekosz, aki egy olyan közös fotót rakott ki Évával, amiről a mai napig nem tudott senki értelmes magyarázattal szolgálni.

Éva később sem kímélte a Totemet, éles kritikát fogalmazott meg, amit azért jó volt olvasni.

Szeptember:

Szeptemberben elindult az RTL Klubon a Survivor is, ami az első olyan RTL Klubos műsor volt, aminek győztesét Éva ”megjósolta”. Már rögtön az új évad kezdetén azt állította, hogy a produkció kreatív producere belenyúl a műsorba, hogy így mentsen meg egyes szereplőket. Kemény kritikájára Sebestyén Balázsék is reagáltak a rádióban, amit Éva természetesen nem hagyhatott szó nélkül.

Nem sokkal később Éva a közösségi oldalán árulta el a Survivor egyik nagy fordulatát, de a győztes nevét ekkor még nem hozta nyilvánosságra. Arról egy másik posztban írt, amivel egyrészt óriási felháborodást keltett a műsor nézői között, míg mások könyörögtek neki, hogy árulja el a többi műsor végkimenetelét is.

Amikor éppen nem a Survivort szapulta, Éva Tóth Gabin köszörülte meg a nyelvét, majd miután vele is végzett, újra elővette Havas Henriket is, aki éppen ebben az időszakban keveredett ismét egy szexuális zaklatási bonyodalomba.

Október:

Október elején leállt a Facebook, az Instagram, a WhatsApp és a Messenger. Miután helyreálltak az oldalak, az egyik bulvár oldal a nyilvános posztban érdeklődte meg, hogy ki mit csinált a leállás alatt. Baukó Éva sem tudta megállni, hogy ne kommenteljen a bejegyzés alá. Nem sokkal később kőkemény kritikát fogalmazott meg az influenszerekről, köztük Hódi Pameláról is, de őt legalább megtisztelte azzal, hogy egy külön posztot szentelt neki.

Októberben véget ért a Survivor, így bebizonyosodott, hogy Évának mindvégig igaza volt a műsor fordulatait és végét illetően. Rögtön után azt is nyilvánosságra hozta, hogy ki nyeri a Nyerő párost, és mint tudjuk, ez is bejött neki. Persze nem mindenki örült ezeknek a súlyos spoilereknek, volt, aki halálosan megfenyegette Évát, de őt se kellett ám félteni.

November:

A novembert azzal indította, hogy nyilvánosságra hozta A Konyhafőnök VIP új évadának győztesét is. Az ország kritikusa, Puzsér Róbert az egyik rádióban mondott véleményt Éva háborúskodásáról, amire az egykori VV-díva egy posztban reagált. Ráadásul ebben a bejegyzésben promózta be, hogy nemsokára a TV2 műsora, a Farm VIP nyertesét is el fogja árulni. Később ez meg is történt.

Éva persze celebtársai kritizálásában sem tartott szünetet ebben a hónapban sem: a novemberi prédája Kulcsár Edina férje, Csuti volt. Ez alatt a posztja alatt megjelentek olyan kommentek is, amelyekben Gáspár Győzőbe álltak bele az emberek, ezen a ponton Éva olyat tett, amit előtte még egyszer sem: megvédte Győzikét.

A hónap végén az RTL Klub közzétett egy közleményt, amiben hadat üzent a szivárogtatóknak. A csatorna jogi lépéseket tervezett tenni azok ellen, akik kiadják a műsoraik végkimeneteleit. Éva persze csak nevetett rajtuk, hiszen az ő posztjai miatt nem tudják elővenni.

December:

Éva aztán egy kis időre eltűnt a közösségi médiából, majd egy olyan villantós képpel tért vissza, amitől mindenkinek leesett az álla.

Baukó Éva 2021-es kalendáriumát az alábbi fotóval zárjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás