promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL Klub hatalmas bejelentést tett, pár nap múlva több százezer magyar kapcsolhat majd a csatornára, hogy ezt lássa
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rendhagyó szilveszter lesz.

Az RTL Klub bejelentette, hogy milyen különlegességekkel készülnek az év utolsó napjára, szilveszterre. A repertoáron rengeteg rendhagyó program kapott helyet, így az év utolsó napja megannyi meglepetéssel szolgál majd a csatorna azok számára, akik úgy döntenek, hogy december 31-én tévét is szeretnének majd nézni.

Az RTL Magyarország az eddigi évekhez hasonlóan a nap hírösszefoglalót követően már jelentkezik a HÍradó egy különkiadásával, amelyben különleges arcok tűnnek majd fel, hiszen Ráskó Eszter és Fluor Tomi vicces álhírekkel búcsúztatja majd az óévet.

Maga az időjárás-jelentés is rendhagyó lesz, hiszen Lady Dömper mondja majd el, hogy milyen időben lesz majd részünk az újév első napjaiban.

Éjfélkor a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház Auditóriumában csendülnek majd fel a Himnusz dallamai, méghozzá a Szent György Kórus előadásában. Majd később az újévi beszéd is tartogat majd meglepetéseket.

Az RTL Klubon vígjátékokból sem lesz hiány szilveszterkor, december 31-én többek között Bud Spencer és Terence Hill filmekkel búcsúztatják az évet, így vetítik majd a Kincs, amin nincs, a Különben dühbe jövünk, illetve az ... és megint dühbe jövünk című filmeket is.

(via Media1)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás