promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka csúcslakásban él a csúcs feleségével, közben a TV-ben és a zenében is ott van a csúcson – celebnaptár 2021
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ilyen volt Majka 2021-es éve, amiben hét országra szóló lakodalmat csapott Dundikával, és versenyzőjével megnyerte a Sztárban sztár leszek!-et.

Celebnaptár rovatunkban a Promotions.hu olvasóinak kedvenc hírességeit vesszük sorra, hogy mi történt velük a 2021-es esztendőben. A celebekkel kapcsolatos egész éves történésekről havi lebontásban olvashattok, majd minden etap végén az adott celebbel kapcsolatos legolvasottabb hírt találhatjátok. Nézzük, milyen volt Majka 2021-es éve!

Január:

2021 elején debütált Majka, Lotfi Begi, és Gáspár Laci közös dala, a Hurrikán, amit mostanáig több, mint 3 millióan néztek meg a YouTube-on.

Február:

Ebben a hónapban Majka Boros Lajos új műsorában vallotta be, hogy már nem vágyik a tévézésre. Továbbá egy videóban megmutatta csúcsmodern otthonát, szemügyre vehettük a nappalit, a konyhát, az étkezőt, de még a hatalmas kültéri medencét is.

Március:

Majka nagyon fiatal volt, mikor édesapja mindössze 45 évesen infarktusban elhunyt – a műsorvezető akkor határozta el egy életre, hogy ő nem akar erre a sorsra jutni. 2021-ben volt 20 éve annak, hogy a rapper-műsorvezető elvesztette az édesapját, akiről egy megható posztban emlékezett meg.

Később Rónai Egon vendége volt az ATV Húzós című műsorában, ahol az eddig elért sikereiről, és a saját habitusáról beszélt.

Április:

Tavasszal Schobert Norbi furcsa kijelentést tett az úgynevezett „csimpánzcsöcs”-ös interjújában, ami hatalmas botrányt keltett. Majka persze kiállt a fitneszguru mellett, amit Norbi később meg is köszönt neki. Ebben a hónapban érkezett meg Majka és Curtis új közös dala is, a Szavak nélkül.

A rapperről aztán megjelent egy kép, amin Szijjártó Péterrel együtt látható. Emiatt rengeteg támadó kommentet kapott, amelyekre egy kőkemény posztban reagált. A hónap végén aztán egy igazi örömhír érkezett Majkáról, ugyanis kiderült, hogy ő lesz a Sztárban sztár leszek! egyik mentora.

A zenész ezzel meghosszabbította a szerződését a TV2-vel, bár korábban arról is lehetett hallani, hogy az RTL Klub is megkereste őt. Ezt azonban a csatorna határozottan tagadta.

[[cikk4]]

Május:

Május közepén alaposan feltüzelte a rajongókat, ugyanis bejelentette, hogy közös dalon dolgozik az ország egyik kedvenc énekesnőjével. Nem sokkal később kirakott magáról egy sok-sok évvel ezelőtti fotót, amit Curtis nem hagyhatott szó nélkül.

A hónap végén aztán egy kisebb kellemetlenség is történt Majkával és Dundikával, akik úgy gondolták, hogy egy poénvideóval fognak reklámoznak egy oldalt, de a végeredmény egyáltalán nem lett vicces.

[[cikk5]]

Június:

Június elején nagy visszhangot váltott ki az a videó, amiben egy fenékbe rúgás és egy popsi puszi is elcsattan Majka és Curtis között. Egy későbbi videóban pedig éppen Tillának büszkélkedett azzal, hogy már ideje vegetáriánus, és azóta a pénisze is akkora lett, mint egy lazac.

Később Majka a Bezár a bazár! forgatásán kelt ki magából, ugyanis mindennek elhordta Till Attilát, aki alig talált szavakat a viccesnek szánt, de elég durva sértésekre.

Végezetül pedig jöjjön a fotó, amire olvasók százezrei kattintottak, ugyanis felfedeztek rajta egy fura, ”perverz” tárgyat, ami rögtön beindította az emberek fantáziáját.

[[cikk6]]

Július:

Majka és Dundika júliusban jelentették be, hogy hamarosan kimondják a boldogító igent. Ebben a hónapban a rapper családja együtt nyaralt Pápai Jociékkal Cipruson, később pedig egy kellemetlen szituációba került, aminek köze volt a mobilapplikációs filterekhez.

Ugyancsak ebben a hónapban mutatta meg új csúcsjárgányát Majka, egy gyönyörű, fehér Mercedes. Mondani sem kell, hogy ez lett a hónap legolvasottabb cikke vele kapcsolatban.

Augusztus:

Majka idei születésnapja egészen különlegesre sikeredett, ugyanis az Alma zenekar az ő tiszteletére énekelte el a ”Ma van a szülinapom”-at a Budapest Parkban. Persze a szerelme, Hajni is meglepte őt egy tortával, amiről képet is posztolt.

Ebben a hónapban a rapper kénytelen volt lemondania néhány koncertjét betegsége miatt, persze sokan azt gondolták hogy poszt-COVID-tünetek kínozzák a zenészt. Bejegyzése alatt nemcsak az aggódó rajongók, de az oltásellenesek is megjelentek, és gúnyos kommentjeikkel kiakasztották Majkát. Később aztán a botrány fokozódott, mert egyes rajongók nehezményezték, hogy míg Majka a kisebb fellépéseit lemondta, a nagy koncerteket fáj tüdővel is bevállalta.

Augusztusban debütált a Sztárban sztár leszek! zsűritagjainak közös dala, ami egy igazi nyári sláger lett. Nem sokkal később felkerült egy rövid részlet a TV2 műsorának válogatójából, amiben Majka kiosztotta Tóth Gabit.

Szeptember:

Szeptemberben elindult a Sztárban sztár leszek! új évada, amiben a zsűri oda-vissza oltották egymást. Ezeket gyakran nagyobb érdeklődés övezte, mint magát a műsort. Csupán néhány példa a műsorral kapcsolatos botránycikkek közül:

Persze nem szabad megfeledkezni Majka és Hajni álomesküvőjéről sem, ami sokáig a legfelkapottabb bulvártéma volt az országban. Erre is itt van néhány példa:

Nem csoda, hogy a magyar sajtó sokáig csak Majkáék esküvőjétől volt hangos, de megjelentek olyan cikkek is róluk, melyek tartalma nem feleltek meg a valóságnak. Hornyák Hajni emiatt nagyon dühös lett, és tiszta vizet öntött a pohárba.

Október:

Majkának komoly tervei vannak azzal kapcsolatban, hogy mit akar csinálni a tévézés után. Nem sokkal később a rapper bejelentette, hogy egy hosszabb szabadságra megy. Ezt azonban sokan félreértették, ugyanis Majka csak a tévés szerepléssel hagy fel egy időre, de a koncertezést nem pihenteti.

Októberben több olyan fotó is nyilvánosságra került Majkáék álomesküvőjéről, amelyeket azelőtt senki sem láthatott. Az egyiknek a főszereplője egy kiskutya volt, a másiké egy talicska, a harmadiké pedig egy szexi, vörös ruha.

Majka a hónapot azzal zárta, hogy megmutatta a házat, amiben felnőtt.

November:

Amellett, hogy Majka versenyzője megnyerte a Sztárban sztár leszek!-et, a rapper egyik dala komoly nézettséget ért el. Ugyancsak ebben a hónapban jelent meg Majka és Horváth Tamás ”Nekem te ne” című közös dala.

Később felbukkant Galambos Lajos, akit mélységesen felháborított Majka egyik kijelentése, amit a TV2 műsorában tett rá.

A rapper közös képet posztolt a testvérével a közösségi oldalán, aki le se tagadhatná, hogy Majka vérrokona. Mégis az lett a novemberi hónap legolvasottabb cikke Majkával kapcsolatban, ami egy régebbi ügyéhez tartozik. Az emberek ugyanis még mindig nem bocsátották meg a zenésznek, hogy kirúgta Kollányi Zsuzsit a zenekarból.

December:

Decemberben megjelent egy interjú Majkáról, amiben a rapper elmondta, mit gondol a kötelező oltás bevezetéséről. Mondani sem kell, hogy a véleménye sokakat felháborított.

Gáspár Laci Zöldhajú lányos bakija az előadóhoz is elért, és természetesen ő is kifejtette a véleményét róla.

Majka 2021-es kalendáriumát az alábbi fotóval zárjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás