promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Damu sorsáról te tehetsz” – népharag zúdult Vajna Tímeára, gusztustalan támadásokat kap
Borítókép:  Vajna Tímea / youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan úgy gondolják, hogy Damu Roland az exbarátnője, Vajna Tímea miatt halt meg.

Annak idején nagy port kavart, mikor kiderült, hogy a Jóban Rosszban egykori sztárja, Damu Roland állítólag bántalmazta, és megerőszakolta volt barátnőjét, Palácsik Tímeát, akit manapság Vajna Tímeaként ismerhetünk. A színész szerint Tímea hazudott, de a bíróság végül börtönbüntetést adott neki. Szabadulása után már nem tudta újra felépíteni a karrierjét, egészségügyi és egyéb gondjai voltak, ma pedig mindenkit megdöbbentett a hír, hogy koronavírusban elhunyt.

A halálhír hallatán sokan egyből nekiestek Vajna Tímeának, akit azzal támadtak a rosszindulatú kommentelők, hogy miatta halt meg Damu Roland, hiszen egyesek szerint az ő vádjai tették tönkre az életét – egyebek között ilyen, és ezekhez hasonlóan gusztustalan hozzászólásokat kapott az üzletasszony:

„Víg özvegy! Sosem hittem hogy őszinte érzekmeid lettek volna Andy irant de ezzel nem vagyok egyedül! Az anyagi javak mozgatjak az egesz eleted! De sosem leszel boldog! Maganyoskent fogod elhagyni te is ezt a vilagot. Ugy mint Andy vagy Damu! Egyiket se kedveltem kulonosebben , de Damu sorsarol te tehetsz. Elhiszem hogy bantott mert agressziv szemelyiseg volt. De meg nem eroszakolt!!! Lelked rajta timi! Nyugtod mar nem lesz. Nem halt volna meg ha nem lehetetlenited el ennyire az eletet. Elj ezzel es kivanom minden nap mardosson a lelkiismeret!”

„neked is a hazugsagaidnak hála meghalt damu roland remelem most orulsz”.

„Észre vettétek, hogy akihez csak köze volt mind meghalt elsonek Vajna aztán most Damu! Ez a nő mindenkire csak átkot hozz! Vigyázzanak a férfiak ne hogy közük legyen hozza mert amihez nyúl az csak rohad”.

„akit megeroszakolnak, az soha tobbe nem teszi ki igy kozszemlere a testet !!”

Persze bőven akadtak olyanok is, akik megvédték Vajna Tímeát, hiszen nem az ő hibája, hogy Damu Roland koronavírusban meghalt, ráadásul pár éve a színész bevallotta, hogy valóban bántalmazta őt – de a megerőszakolást tagadta, így máig nem lehet tudni, hogy mi a teljes igazság.

Itt lehet megnézni a posztot, ami alatt elszabadult a népharag:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás