promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Friderikusz Sándor csúcsmodern lakása, Ördög Nóra hatalmasat hibázott – ez történt 2021 májusában
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Toplistás visszatekintő című rovatunk ötödik részében azt mutatjuk meg, melyik 10 cikk volt a legolvasottabb 2021 májusában.

1. Ha mindig is kíváncsi voltál rá, hogy milyen lakásban él a magyar televíziózás egyik, ha nem a legnagyobb alakja, Friderikusz Sándor, akkor ezt meg kell nézned.

2. Gabriela Spanic szereti megörvendeztetni a magyar rajongótáborát is olyan pikáns képekkel, amilyeneket még a kedvenc szappanoperáinkban sem láthattunk tőle. Májusban is magas fokozatra kapcsolta a szexifaktort.

3. Van egy magyar település a határ mentén, amelynek egy év alatt 60 százalékkal nőtt a lakossága. Magyar olvasók százezreit érdekelte, melyik településről van szó.

[[cikk3]]

4. Baukó Évától sem áll távol a villantás. Májusban az egykori Való Világ-játékos egy puffon ülve mutatta be, milyen is valójában az ágyban. 

5. Miután kiesett a versenyből, Somhegyi Krisztián egy kamera előtt mondta el az igazságot az Exatlonnal kapcsolatban.

6. Kocsis Lilkó is kamera elé ült, miután távozott az Exatlonból. Ő is sok érdekességet árult el.

7. Ördög Nóra májusban felelevenítette azt a kellemetlen, de egészen vicces esetet, mikor a Rising Starban óriásit bakizott, ráadásul élő adásban.

[[cikk7]]

8. Bochkor Gábor több, mint két évig volt együtt egy gyógyszerészként dolgozó bombázóval, aki ugyancsak nem fél megmutatni nőies vonalait.

[[cikk8]]

9. Májusi toplistás visszatekintőnk nyolcadik helyére az egyik megyefelismerő kvízünk került fel, ami sok magyar embernek okozott fejtörést.

[[cikk9]]

10. A tizedik helyre fért fel az egyik ALDI-s cikkünk, ami arról szól, hogy az üzletlánc piacra dobta a McDonald's ikonikus ételeit dobozolt verzióban.

[[cikk10]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás