promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentést tett A Konyhafőnök VIP bronzérmese
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Vera egyszerűen úszik a boldogságban.

Tóth Verát sokat láthattuk a képernyőn mostanság, mivel bevállalta A Konyhafőnök VIP-t. Sokan nem tudják, de Vera párja, Pauli Zoltán séfként dolgozik, szóval neki is szeretett volna bizonyítani az énekesnő.

Zoltán nem is lehetne büszkébb a szerelmére, mivel Tóth Vera bronzérmes lett a műsorban, ráadásul ő lett Rácz Jenő legjobb versenyzője, mivel a döntőben két kék kötényes feszült egymásnak: Németh Kristóf és Tornóczky Anita – utóbbi nyerte meg a versenyt.

Tóth Vera és Pauli Zoltán három évvel ezelőtt, karácsony másnapján találkoztak először. Az énekesnő már korábban is azt mondta, hogy őket egymásnak teremtette az ég.

Az idei karácsony még különlegesebb lett, mivel Zoltán úgy döntött, hogy megkéri a szerelme kezét.

„3 év: Kibontakozás, eufória, mélység, karantén, szimbiózis, nehézségek, magasságok, atomrobbanás, nihil, zárkózottság, nyitottság… Bármi jöhetett, megoldottuk, szavak nélkül is értettünk, értünk.. mindent. Három éve karácsonykor megfogtuk egymás kezét és úgy maradtunk, de jó is ez... Ő most megerősítette a harmóniát. Jó, hogy bízik bennem, még akkor is, ha néha csak egy »bohém élet vagyok«… Gyerekek! Van egy vőlegényem és egy kék gyémántom…”

- jelentette be Instagramon Tóth Vera, aki úszik a boldogságban.

Veráék idén először tartottak igazi nagy családi karácsonyt, de mint látjuk, Zolinak a háttérben meg is volt a haditerve.

Az énekesnő több fotót töltött fel, szóval ne felejtsetek el lapozni.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás