promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meg akarták ölni II. Erzsébetet? Vérfagyasztó dolog történt, ami az egész brit királyi családot megrázta!
Borítókép:  II. Erzsébet / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egész világot felháborította a hír, hogy egy fegyveres férfi bejutott a birtokra, ahol éppen II. Erzsébet tartózkodott.

A 95 éves II. Erzsébet tegnap a hűséges hívei legnagyobb örömére megtartotta a szokásos karácsonyi beszédét, amiben az idén áprilisban elhunyt férjéről, Fülöp hercegről is beszélt, ezzel pedig szinte mindenkit meghatott – viszont a meghitt pillanatot beárnyékolta egy hír, ami komoly aggodalmat keltett a brit királyi család kedvelőiben.

Tegnap reggel 8:30 magasságában egy 19 éves, fegyveres férfi behatolt a birtokra, ami a windsori kastély elsődleges biztonsági zónájának számít, ráadásul II. Erzsébet is pont akkor tartózkodott ott a családjával – de szerencsére az illetékesek pillanatok alatt elkapták a behatolót, így nem lett semmi baj.

Egyelőre még nagyon kevés információnk van a kifejezetten hátborzongató esetről, hiszen eddig azt sem árulták el, hogy konkrétan milyen fegyver volt a férfinál, illetve hogy egyáltalán milyen szándékkal jelent meg ott, mivel még folyik a nyomozás – de a visszajelzések alapján sokan úgy gondolják, hogy vagy egy szerencsétlen véletlen, vagy egy nagyon amatőr merényleti kísérlet lehetett II. Erzsébet ellen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás