promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem fogsz hinni a szemednek: így néz ki most a Barátok közt gyönyörű Hoffer Esztere, Konta Barbara – videó
Borítókép:  Konta Barbara / youtube.com/Hungarian Entertainment (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egykor a fél ország szerelmes volt Konta Barbarába, aki a Barátok közt című sorozat Hoffer Esztereként vált ismertté, de az utóbbi években szinte eltűnt – most kiderült, mi történt vele.

Konta Barbara már a Barátok közt első részeiben is szerepelt Hoffer Eszterként, de pár évad után kilépett az RTL Klub 1998-tól egészen 2021-ig futott szériájából. A fiatal színésznő pillanatok alatt meghódította a nézőket a szépségével és tehetségével, így nem sokkal később saját műsort kapott, és több helyen is feltűnt – de pár éve már nem igazán lehetett hallani róla, ugyanis bizonyos szempontból visszavonult a nyilvánosságtól, és civil életet él.

Konta Barbara hosszú idő után most elvállalt egy interjút Palik Lászlóékkal, és kiderült, hogy jelenleg Hollandiában él a családjával, utazásszervezőként dolgozik és nagyon boldog – egyedül még az ottani nyelv elsajátításával vannak problémái, de már azzal sem sokáig.

Konta Barbara számára egészen üdítő, hogy Hágában senki sem ismeri fel őt, így végre nem a Barátok közt Hoffer Esztereként tekintenek, illetve hivatkoznak rá. A rokonság nélkül persze nehezebb dolguk van kint, hiszen így eléggé elszeparálták magukat a szeretteiktől, de ettől függetlenül az egész család remekül érzi magát Hollandiában, így bejöttek a számításaik.

Itt lehet megnézni a Konta Barbarával készült interjút:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás