promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dolph Lundgren dögös menyasszonya olyan fiatal, hogy akár az unokája is lehetne – fotó
Borítókép:  Dolph Lundgren / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dolph Lundgren megmutatta a gyönyörű menyasszonyát, akinél majdnem 40 évvel idősebb.

A Rocky 4, Tökéletes katona és egyebek között A feláldozhatók-széria sztárja, Dolph Lundgren minden idők egyik legkeményebb akcióhőse, akinek még Sylvester Stallone-t is sikerült kórházba juttatnia egy félrecsúszott ütéssel. A világsztár jelenleg 64 éves és még mindig elképesztő formában van – bár lehet, hogy ezt nem az edzésnek, hanem leginkább a szerelemnek köszönheti.

Dolph Lundgren tavaly jegyezte el mindössze 25 éves párját, a személyi edzőként dolgozó Emma Krokdalt, aki a 2019-ben történt megismerkedésük idején egyáltalán nem is tudta, hogy ő egy híres színész – de pont ez volt az, amit a '80-as, '90-es évek egyik meghatározó izompacsirtája igazán cukinak talált benne.

A 39 évnyi korkülönbség miatt folyamatosan rengeteg támadást kapnak (de csak távolról, hiszen Dolph Lundgren bárkit lecsavarna, ha az karnyújtásnyi távolságban szólogatna be nekik), ez viszont egyáltalán nem érdekli őket, hiszen szeretik egymást, és valószínűleg már nagyon várják az esküvőt – bár egy időben azt pletykálták, hogy egy titkos szertartás keretein belül már kimondták a boldogító igent.

Íme Emma Krokdal és Dolph Lundgren – akinek amúgy a lányai 20, illetve 25 évesek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás