promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Selena Gomez így segít a bajba jutottakon - küzdelem egy jobb világért
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Selena Gomez rengeteget tesz azokért, akik mentális problémákkal küzdenek - szívügyének tartja az emberek jóllétét.

Selena Gomez számára fontos, hogy az emberek foglalkozzanak saját mentális egészségükkel és ehhez hűen igyekszik minél több emberhez eljuttatni a segítséget. 

„Azt akarom, hogy legyen egy hely, ahol az emberek összegyűlnek és megértik, hogy nincsenek egyedül”

fogalmazta meg a híresség az elképzeléseit.

Az énekesnő, egyben színésznő és producer még csak 29 éves, de már komoly lépéseket tett a világ jobbá tételének érdekében. Online mentális egészségügyi platformja, a Wondermind azzal a céllal jött létre, hogy a mentális egészséggel való foglalkozásra aggatott negatív bélyegeket leépítsék és mindenkihez eljuttassák a hitvallásukat. 

Az online felületre való feliratkozásnak köszönhetően a követők napi szinten kapnak olyan forrásokat, amelyek a mentális egészség megőrzését vagy javulását szolgálják ingyen.

„Ügyelj az elmédre!”

- hirdeti mottójaként a szervezet.

A Wondermind, aminek elindulásához egyébként a sztár édesanyja, Mandy Teefey is hozzájárult, egyszerű és praktikus módszereket kínál arra, hogy a mentális egészségünket előtérbe tudjuk helyezni a mindennapok során. 

Az énekesnőnek nem ez az első aktivista tevékenysége: a régebben általa megrendezett 13 okom volt című sorozat többek között azért is jött létre, hogy eljuttasson fontos társadalmi problémákat a serdülőkhöz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás