promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott az Exatlon Hungary, kirúgták Berki Krisztiánt – ez történt 2021 márciusában
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Toplistás visszatekintő című rovatunk harmadik részében azt mutatjuk meg, melyik 10 cikk volt a legolvasottabb 2021 márciusában.

1. Az Exatlon Hungary egy megrendezett műsor. Még mindig nem hiszed el? Akkor ezt nézd meg! Ugyanis itt bukott le a műsor a nézők előtt.

2. Tódultak az emberek az Aldi-ba, mert az egyik terméküket elképesztően akciós áron adták. Persze a magyar olvasóknak csalódniuk kellett, amint elolvasták az alábbi cikket.

3. Berki Krisztián a kamerák előtt esett neki kalapáccsal a házuk falának, mert annyira dühös lett Mazsi meglepetése miatt.

4. Egy ágyban kötött ki az Exatlon Hungary 3. évadának két női versenyzője, de nem adták le a TV-ben. Mi viszont megmutattuk a videót, amit kivágtak az adásból.

5. Márciusban komoly dologra szánta el magát Opitz Barbi, ugyanis búcsút mondott az ikonikus göndör fürtjeinek.

[[cikk5]]

6. A híres focistafeleség, aki büszke családanya, már-már túlzottan aktív szexuális életet él a férjével, hiszen akár naponta 12-szer is ki szokta elégíteni őt.

[[cikk6]]

7. A Life TV Van életünk című műsorában azzal akarták megetetni a nézőket, hogy Berki Krisztiánnak és Mazsinak talán nem is lehet gyerekük. Persze azóta bebizonyosodott, hogy igenis lehet.

[[cikk7]]

8. A fenti hír után pár nappal kapta a magyar sajtó a megdöbbentő hírt, hogy a Life TV kirúgta Berki Krisztiánt.

9. Márciusban derült ki, hogy Nádai Anikó és Weisz Fanni párt cseréltek, ugyanis egymás exeivel jöttek össze. Anikó azóta is boldog Hajmásy Péter mellett.

10. Az ország egyik legkedveltebb humoristája csatlakozott márciusban A mi kis falunk szereplőgárdájához. A hír felrobbantotta az internetet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás