promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva bevállalta: intim képeket rakott ki, még habfürdőzés közben is megmutatta magát
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Örülhetnek Baukó Éva rajongói, ugyanis a botrányhősnő megint felforrósította a hangulatot pár elképesztően dögös képpel.

Ez az év is igazán eseménydús volt Baukó Éva számára, hiszen a Való Világ egykori játékosa rengeteg celebnek beszólt, ráadásul az RTL Klubbal is rendesen összerúgta a port, de szerencsére közben sem feledkezett meg a hódolóiról, mivel szinte folyamatosan rakta ki magáról a szexi fotókat, amiket mindig dicsérő kommentek fogadtak.

Baukó Éva most kifejezetten pikáns képekkel ajándékozta meg a hűséges követőit, ugyanis az egyiken félmeztelenül kényeztetik őt egy pihentető masszázs keretein belül, a másikon pedig pucéran habfürdőzik egyet – a visszajelzések alapján pedig nagyon sokan szívesen mellé csobbantak volna a kádba.

Baukó Éva hiába halmozza a botrányokat, az biztos, hogy sokak szerint ő az ország egyik legcsábítóbb nője, aki rengeteg embert az ujjai köré tud csavarni ilyen, illetve ezekhez hasonló fotókkal – szóval akármit is tesz, a közönség valószínűleg rögtön megbocsát neki, ami nem meglepő az alábbi bejegyzés láttán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás