promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az X-Faktor győztese egy világsztárral töltötte együtt az estét – fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kocsis Tibor gyakorlatilag összehozott egy dupla randit.

Az X-Faktor második évadának győztese már jó ideje ismeri Duncan James-t, akinek a karrierje a Blue zenekarral kezdődött.

A csapat 2005-ben feloszlott, de 2009-ben ismét belevágtak a zenélésbe. A 2011-es Eurovíziós Dalversenyen ők képviselték az Egyesült Királyságot, Düsseldorfban, az I Can című dalukkal.

Kocsis Tibor nem akarta a világ elé tárni, hogy jóban van a hírességgel, de most a Blikknek adott egy interjút, amiben beszélt a kapcsolatról. Amikor külföldön először találkoztak, már akkor se tudta leplezni, hogy óriási rajongója Duncan Jamesnek.

„Itt voltak Budapesten nemrégen, hiszen ők voltak a sztárvendégek Havasi Balázs koncertshowján. Nagyon szűkös volt az idő, de szerencsére sikerült találkoznunk és elvittük a párommal őt és a kedvesét vacsorázni. Eddig még nem jártak Magyarországon, de nagyon tetszett nekik, ezért megígértük, hogy ha jönnék még, akkor körbevezetjük őket a városban, amire most ugye nem jutott idő sajnos”

- mondta a lapnak az X-Faktor egykori győztese.

Kocsis Tibor hozzátette, hogy benne lehet a pakliban, hogy valamikor egy közös dalt összehozzanak a világsztárral.

James első szólóalbuma 2006-ban Future Past címen jelent meg. Van egy lánya, de 2009 júliusában nyilvánosan is felvállalta biszexualitását.

A világsztár januárban akar visszajönni Budapestre, és Kocsis Tibor igyekszik nekik minden nevezetességet megmutatni a fővárosban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás