promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gelencsér Timi 28 éves lett - olyan képet rakott ki a születésnapján, amit magyarok tízezrei lájkoltak
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gelencsér Timi születésnapi posztja egészen elképesztő.

Gelencsér Tímeának régi vágya, hogy műsorvezető legyen, és az elmúlt évek során szépen elkezdte építeni televíziós karrierjét a TV2-nél. Bár a szépségverseny is hírnevet hozott neki, mégis az Exatlon Hungary bajnokaként, majd riportereként ismerte meg az ország, aztán megkapta a Dancing with the Stars online háttérműsorának vezetését is. Hamarosan pedig egy újabb TV2-es produkcióban kap feladatot, aminek hátránya az volt, hogy így ki kell hagynia az Exatlon Hungary All Star-évadát.

Timi előtt komoly jövő áll, pedig még csak most töltötte be 28. életévét. Születésnapja alkalmából egy hálaadó posztot tett ki a közösségi oldalára, amit magyarok tízezrei lájkoltak már.

„Szeretnék egy pillanatra megállni. Megállni és hálát adni az elmúlt 27 évért. Amiért van egy szerető családom akikre mindig számíthatok. A szüleim akik minden kitalált őrültségemben támogatnak, a nővéreim akik minden ötletem megvalósításában segítenek, Licsi akinek mindig elmondhatom amit gondolok, hiszen ő nem ítélkezik (szegény néha mit kap) és a barátaim akik nem mondtak le rólam annak ellenére sem, ha néha 2 havonta válaszolok. Hálás vagyok a mindennapokért, hogy egészségesek a szeretteim, hogy nap mint nap azt csinálhatom amit szeretek. Hálás vagyok a sikerekét és a kudarcokért is, melyekből tanulhatok. Hálás vagyok értetek mert a Ti szeretetek nélkül nem tartanék ott ahol. A szülinapomra (egyetlen egy dolgon kívül) semmi mást nem kívánok, minthogy még sokáig legyen minden ugyanígy. Nem kell több, nem kell jobb, csak szeretet, béke, egészség és sok-sok nevetés”

- írta a posztjában Timi, ami alatt sorban érkeztek a születésnapi köszöntések a rajongóktól és a hazai hírességektől egyaránt.

Jókívánságait küldte el többek között Rubint Réka, Lékai-Kiss Ramóna, és Besenyei Bogi is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás