promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi feladta: „Egy világ omlott össze bennem”
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi részletesen elmondta, mi történt.

Tóth Gabi 2 éves kislányánál, Hannarózánál most kezdődött el az úgynevezett dackorszak, amit minden szülő rémálma. Az énekesnő a csalad.hu-n vezetett blogjának legutóbbi írásában beszélt arról, hogyan élte meg, hogy a gyermeke mindenre nemleges választ ad neki, és folyton elutasító vele szemben.

„Megünnepeltük a második születésnapját, és másnap úgy ébredt, hogy akkor mostantól dacos. Talán azért is, mert még mindig lelkiismeretfurdalásom van, hogy sokat dolgozom, és nem vele töltök minden időt”

- írta a bejegyzésében Gabi, aki a napokban forgatta le legújabb videóklipjét, és alig várta, hogy a hosszú, fárasztó nap után hazaérjen a családjához, és magához ölelje kislányát.

„És akkor jött az első hatalmas pofon. Egyáltalán nem futott elém. Ok, ha Mohamed nem megy a hegyhez, hát a hegy megy Mohamedhez, gondoltam, odasomfordáltam hozzá és próbáltam felvenni a kapcsolatot a látszólag közömbös gyerekemmel, aki a babájával játszott. Lehet, hogy hülyén hangzik, de azt éreztem, hogy szándékosan ignorál, és azt várja, hogy epekedjek a kegyeiért. Az a borzasztó, hogy ezzel együtt gyakorlatilag el is kezdtem epekedni a kegyeiért. „Anya kis csalogánya, hiányoztam Neked?” NEM! … „Anya is játszhat a babáddal?” NEM… „És a macikával?” NEM…”

Az énekesnő teljesen összetört, teljesen tehetetlen volt, ráadásul mindez csupán a jéghegy csúcsa volt. Az esti altatásnál Hannaróza nem akart édesanyja karjaiban elaludni, inkább a fal felé fordult, és egyedül aludt el.

„Tegnap jött el az eddigi mélypont, amikor már majdnem papot hívtam, hogy kiűzze a démonokat a Mariból. Olyan hisztit lerendezett, amilyet én legmerészebb álmaimban sem tudtam elképzelni”

Tóth Gabi elmondása szerint egy darabig próbálkozott vele, aztán feladta, és zokogva hagyta ott Hannarózát, akit végül az édesanyja tudott megnyugtatni.

„Egy világ omlott össze bennem. Úgy éreztem, hogy Hanni már nem szeret, és talán soha többet nem is fog”

A kisgyermekek dackorszakáról a szakemberek sem tudják megmondani, hogy meddig tart, de előfordul, hogy akár 4 éves korig is elhúzódhat. Ilyenkor a szülő nem tehet mást, mint türelmes és kitartó marad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás