promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni a hatalmas melleivel kíván mindenkinek boldog karácsonyt – fotó
Borítókép:  Tolvai Reni / youtube.com/INGLOT Hungary (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tolvai Reni már most kirakott egy karácsonyi üdvözletet, amivel természetesen sikerült rögtön felforrósítania a hangulatot.

Már csak pár nap, és itt a karácsony, vagyis a jól megérdemelt pihenés, a kellemes családozás illetve a szégyentelen bejglipusztítás ideje. Sokan egész évben erre vártak, és persze a sztárok is ezerrel készülnek az ünnepekre – Tolvai Reni például annyira izgatott, hogy már most, napokkal korábban boldog karácsonyt kívánt a követőinek, ráadásul nem is akárhogyan.

Tolvai Reni egész évben vadító fotókkal ajándékozta meg a rajongóit, a jó szokását pedig sokak legnagyobb örömére most is megtartotta, hiszen a karácsonyi üdvözletének szánt képen akkora dekoltázst villant, hogy az valami hihetetlen – sőt, az érdekesnek mondható ruhakölteményből szinte ki akarnak buggyanni a dús keblei.

Mondani sem kell, hogy Tolvai Reni posztja rögtön dicsérő kommentek rengetegét eredményezte, ami teljesen érthető, hiszen az énekesnő lehengerlő szépsége és ellenállhatatlan vonzereje már-már legendás Magyarországon – nem véletlenül követik őt már több mint 143 ezren Instagramon.

Itt lehet megnézni Tolvai Reni szexi ünnepi fotóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás