promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley hófehér bugyis képe felrobbantotta az internetet, szavak már nem is kellenek - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő nosztalgiafotójára százával érkeznek a gigalájkok.

Elizabeth Hurley Instagram-oldalára olyan fotó került fel, amely garantáltan forróvá teszi a nappalinkat, a színésznő ugyanis egy régebbi képet posztolt, amelyen éppen hátat fordít a naplementének, hogy a kép közepén ott álljon előttünk úgy, mint egy istennő.

Vadító fehér felsőben, és apró, hófehér bugyiban.

A kép pár óra alatt elképesztő népszerűségre tett szert a közösségi oldalakon, csak úgy özönlenek a lájkok és a szivecskék a fotó alá kommentekben.

Elizabeth Hurley manapság is az egyik legnépszerűbb színésznő, illetve ruhamodell, akinek még saját márkája is van, saját maga is tervez ruhákat és bikiniket is. Sokszor pedig még az is megesik, hogy a saját maga tervezte ruhákat saját maga is marketingeli, a képei mellett például rendszeresen lehet találni kuponkódokat is, amelyekkel sokkal olcsóbban, akciókka llehet beszerezni az adott ruhákat.

A színésznő Instagram-oldalát így nemcsak a férfiak, de a nők is előszeretettel keresik fel. 

Elizabeth Hurley-nek amúgy nemrégiben kijött egy új, karácsonyi filmje a Netflixen, amelyet mág meg is nézhettek a streamengszolgáltatónál, a Father Christmas is Back egy limonádékönnyedségű kis ünnepi vígjáték, telis-tele intrikával:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás