promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hogy lehet valaki ennyire izgató, mint ez a cseh fehérnemű-modell?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Iva korábban mellszépségversenyt nyert, és egy ideje a hazai reklámokban is látható.

A cseh Iva Kubelková évek óta együtt dolgozik a szintén cseh Astratex céggel, amelynek fehérnemű-reklámjaiban az utóbbi időkben a magyar tévécsatornákon is feltűnt. Ő az a szépséges, telt idomú, izgató nő, aki elegáns lazasággal válogat melltartókat és bugyikat a kanapéján ülve, egy tablettel a kezében.

A főleg Prágában élő Iva – szinte hihetetlen – idén ünnepelte a 44. születésnapját, de egyáltalán nem fog rajta az idő. Gazdasági végzettséggel rendelkezik, 1996-ban pedig elindult hazája szépségkirálynő-választásán, ahol dobogón (udvarhölgyként) végzett.

Mivel nagyjából akkoriban fejezte be a tanulmányait, a sikeren felbuzdulva modellként kezdett el dolgozni, de mellette a színjátszásba és a festészetbe is belekóstolt. A cseheknél rendszeresen megválasztják a legszebb mellű hölgyeket, és ezen a versenyen Iva többször is győzni tudott. Egyértelmű volt, hogy van keresnivalója fehérnemű-modellként, akár még a negyedik X után is.

A Prágában fodrászszalont is tulajdonló hölgy kétgyermekes anyuka, a lányai pedig már 17 és 12 évesek. Iva „paraméterei” szinte tökéletesek, a 178 centis magasságához 93–60–90-es mell-derék-csípőméretek társulnak.

„A kifutós szereplésekkel már végeztem, igazából sohasem élveztem jobban, mint bármilyen más munkáimat. A reklámszerepléseket viszont imádom, mindig nagy presztízst jelent, ha egy nagy vállalat téged választ az arcának. Az Astratex évek óta dolgozik velem, az ő kampányai pedig értelmesek, hiszen magabiztossá teszik a nőket. Azt sugallják nekik, hogy különbözőek vagyunk ugyan, de mindannyian érezhetjük magunkat gyönyörűnek”

– utalt Iva arra, hogy csakis olyan felkéréseket tud vállalni, amelyekkel maximálisan azonosulni képes. Azt is elárulta, hogy régebben neki is nagy kihívást jelentett megtalálni a megfelelő melltartót, de az általa is reklámozott termékek igazán beváltak nála.

Iva nem hallgatta el azt sem, minek köszönheti ma is tökéletes alakját. Egyrészt persze a rengeteg mozgásnak, másrészt pedig a táplálkozási szokásainak, amelyek korántsem számítanak megszokottnak.

„Igazából nem nagyon szoktam reggelizni. Egyáltalán nem vagyok éhes délelőtt. Viszont bőségesen ebédelek, utána pedig 5 óra környékén ismét eszek, majd este 8-9 tájban megint bekapok valamit. A diétám abból áll, hogy nem fogyasztok húst, csak halat. Nem dohányzok, ritkán iszok alkoholt, és édességet is csak mértékkel csipegetek”

– sorolta a modell, bár ez a recept alighanem csak a nők kisebb hányadánál lenne működőképes.

Fotó: instagram.com/ivakubelkova

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás