promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone lánya és Lady Gaga is a melleivel igyekezett elcsábítani a követőket
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar lányok közül Vasvári Vivien és Iszak Eszti került reflektorfénybe.

Ezen a héten is igyekeztük nektek a legjobb villantásokat összeszedni a válogatás rovatunkban. Lady Gaga melleivel indítottunk, aki most alapból a figyelem középpontjába van A Gucci-ház című film miatt. Az énekes-színésznő igyekezett kihozni magából a maximumot, de a követőiről sem feledkezett meg, akik sok szexi képet kaptak mostanában ajándékba tőle.

Iszak Eszti fotójára is özönlöttek a lájkok, aki egy reklám kedvéért piros bugyiban és melltartóban pózolt. A lenti cikkben a Miss Universe szépségverseny 2021-es győztesét, az indiai Harnaaz Sandhut is megnézhetitek.

Sylvester Stallone lánya, Sophia Stallone 2006-ban jelent meg először a képernyőn a The Contender című tévésorozatban, de nem igazán vonzza a filmezés. Az influenszerkedést persze szereti, és már 1,5 millió követője van Instagramon. Érdemes kattintani, mert megnézhetitek szexi bikiniben.

Vasvári Vivien közben egy olyan dögös fehérneműben mutatta meg magát, hogy sokan az állukat fogják keresni a földön.

Az egyik legerősebb válogatás a héten, amiben Demi Rose, valamint Paris Hilton is feltűnt. Előbbit meztelenül, még Parist egy rózsaszín bikiniben láthatják.

Paris Hilton ujjára februárban került eljegyzési gyűrű, Carter Reum pedig el is vette a botrányhős celebet, akivel éppen a nászúton vannak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás