promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most az egyik legcsodálatosabb film, Az élet szép angyalarcú gyerekfőszereplője - videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Giorgio Cantarini 10 éves kora előtt két Oscar-díjas filmben is szerepelt, ez pedig csúcsteljesítmény a maga nemében.

Roberto Benigni leghíresebb filmje az 1997-ben forgatott Az élet szép című alkotás, amely egy elképesztően életigenlő film egy kegyetlen korszakból, amikor pár évre a Földre költözött a pokol, és nagyon úgy tűnt, hogy soha nem akar majd elmászni tőlünk. Azaz elképesztő, mondhatni emberfeletti optimizmus sugárzik a film minden porcikájából, amely az olasz mester védjegyévé vált az évtizedek alatt.

Ez az a film, amit a tragikuma ellenére mégis inkább erőt adhat nekünk.

A filmben a kis Giosue Oreficet Giorgio Cantarini játssza, egy angyalarcú gyermek, aki pár évvel később ugyan csak pár másodper erejéig, de feltűnik a Gladiátor című filmben is, ebben Maximus fiát játszotta. Mindkét film Oscar-díjat nyert.

A színész később nem szerepelt csúcsprodukciókban, manapság is egy német sorozatban játszik, de már készülőben van egy nagyobb volumenű alkotás is, amely a legendás Lamborghini életéről szól majd, ebben a színész alakítja majd Lamborghini fiát.

Cantarini idén töltötte be a 29. életévét, tuti, hogy azonnal felismernénk, ha szembe jönne velünk az utcán, hiszen a vonásai megmaradtak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás