promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sírásban tört ki Schobert Norbi, borzasztó akadály elé állították – videó
Borítókép:  RTL Klub / A Konyhafőnök VIP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Norbinak A Konyhafőnök VIP műsorában kellett erőn felül teljesítenie, de a végeredményen maga is elcsodálkozott.

Ki gondolná, hogy egy jó kis főzőcskézés sírásra fakasztja Schobert Norbit? Pedig éppen ez történt, de nem a virágszirmokkal díszített lepény késztette könnyhullatásra, hanem az az óriási teljesítmény, amelyre nem számított önmagától A Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában.

Idegenek voltak számára az alapanyagok, és a tempó is túl gyorsnak bizonyult, így kellett a szigorú zsűri elé állnia. Óriási meglepetésre megdicsérték az általa kreált ízeket, és csak az étel megjelenésével akadt gondja az ítészeknek.

„Én itt ma nagyon szenvedtem, belülről is szenvedtem. De le tudtam győzni a fájdalmat, a pánikot és a lemaradást, és ki tudtam tálalni egy finom ételt. Ez a lényeg”

– mondta a meggyötörtnek tűnő Norbi a kameráknak. Végül Osvárt Andreával kellett megküzdenie a bennmaradásért, és a fitneszguru ezen az akadályon is sikeresen túllépett.

„Nekem 30 év meló és egy ilyen súlyos, stresszből adódó agyi katasztrófa után A Konyhafőnök gyógyterápia volt. Nagyon elérzékenyültem, a séfkabátot nagyon büszkén fogom hazavinni, be fogom kereteztetni, és kirakom az irodám falára”

– pityergett az 50 éves vállalkozó, aki két és fél hónapot főzött végig, előtte pedig két hónapot tanult arra, hogy ne bőgjön le a versenyben. Felállt a betegségéből, alázattal küzdött és végig tűrte a kritikát, bár ezt néhány kommentelője a Facebookon azért másképp látta.

„Minden rendben lesz! Csak ne szólogass be az embereknek, ha nem olyanok, mint amilyeneknek te szeretnéd látni őket”

– adott neki jó tanácsot valaki, míg más inkább Norbi példamutatásáról áradozott.

„Nagyon jó nézni napról napra a kitartásod! Erőt kap az ember, hogy igen is fel lehet állni minden nehézségből, amit az élettől kapunk. Büszke vagyok rá, hogy ismerlek, ha csak a tévéből is. Remélem, egyszer találkozunk, hogy meg tudjam köszönni, mekkora erőt adtál a betegségem alatt!”

– hálálkodott egy hölgy.

Sokak szerint Schobert Norbi azért sírta el magát A Konyhafőnök VIP-ben, mert megmenekült a kieséstől, de most elárulta, hogy egyáltalán nem emiatt potyogtak a könnyei:

„Hát nem azon sírtam. Azon, hogy két és fél hónapot végigfőzve, előtte két hónapot végigtanulva, 50 évesen idáig jutottam. Túlvállaltam magam, nem a Konyhafőnök miatt és összeomlott az egészségem, de felálltam belőle. Alázattal küzdöttem és tűrtem a kritikát. Mert az élet véges és nekem egy séfkabát volt a cél…. megvan.”

Itt lehet megnézni a műsor megható pillanatait:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás