promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy a baj? – Rácz Jenő várandós felesége sokkot kapott
Borítókép:  YouTube.com/blikk (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyuricza Dóra, aki jelenleg első gyermekével várandós, meghökkentő ténnyel szembesült - nagyon fontos tabu témát boncolgat.

Rácz Jenő, A Konyhafőnök című műsorból is ismert híres sztárséf felesége fontos témát kezdett el taglalni közösségi oldalán. Rácz-Gyuricza Dóra meglepődött a számon, amit a mérlegre álláskor látott. Dóra igyekezett felhívni arra a figyelmet, hogy szerinte miként állnak hozzá a plusz kilókhoz a várandós kismamák:

ritkán beszélnek róla, akkor is csak eltúlzott butaságként céloznak rá egymás között a nők. 

A gondolataival kapcsolatban még egy személyes családi történetet is megosztott: 

„Ma reggel ráálltam a mérlegre, és – bevallom – kicsit bepánikoltam. +6,5 kiló… pedig még csak az ötödik hónapban vagyok...”

A kismama szerint alapvetően nehéz a 21. században úgy terhesnek lenni, hogy ne stresszeljék magukat agyon a hízáson a nők, de tapasztalatai szerint a fórumokon nagy a baj: az anyukák felváltva aggasztják egymást a felnagyított történeteikkel.

„Nem kell másokhoz hasonlítgatnod magad és a terhességed”

- tette fel a pontot az i-re Rácz-Gyuricza Dóra, majd azt is kifejtette, hogy anyukája már ötször volt terhes és mindig meghízott, majd utána sikerült is elveszítenie a többletet. Szerinte a kulcs az egészséges étkezésben és a sportban rejlik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás