promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bevállalta: félmeztelenül pózolt az X-Faktor dögös rappere, mindenkinek leesett az álla a látványtól – képek
Borítókép:  youtube.com/Gold Record Hungary (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Catherine Dederick, vagyis Mardoll már az X-Faktorban sem volt éppenséggel szégyenlős, de a saját oldalán kifejezetten pikáns képeket oszt meg magáról.

Catherine Dederick nemrég az RTL Klub Survivor című kaland-realityjében bizonyított, majd az X-Faktorban is szerencsét próbált, ahol Mardoll néven rappelt, és Gáspár Laci volt a mentora. Yvonne Dederick lánya a műsor alatt rengeteg remek, elképesztően szexi produkcióval ajándékozta meg a közönséget, de sajnos számára már véget ért a verseny.

Az emberek rögtön felfigyeltek Mardoll ellenállhatatlan vonzerejére, hiszen a fiatal rapper vadítóan táncol, és úgy tűnik, hogy egyáltalán nem fél megmutatnia a testét a világnak: már az X-Faktorban is hihetetlenül dögös ruhákba bújt, de a közösségi oldalán még annál is többet mutat magából.

Mardoll nem egyszer pózolt félmeztelenül, illetve úgy, hogy csupán a mellbimbóját takarta valami, ezzel pedig rendesen feltüzelte a rajongóit, akik szinte megbolondulnak érte.

Íme Mardoll pikáns képei, de csak saját felelősségre lehet őket megtekinteni, ugyanis hiába engedte közölni őket az Instagram, mégis enyhén 18+-os fotókról van szó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás