promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Diane Kruger villantott - végre megmutatta híres testrészét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A vörös szőnyegen újra feltűnt Diane Kruger és ezúttal is beragyogta környezetét - ám nem csak öltözetével kápráztat el minket.

Diane Kruger továbbra is az egyik legelbűvölőbb nő a vörös szőnyegen. Sikertörténetével sokakat inspirál, hiszen modell múltjából végül még a színészi karrier kapuján is sikerült belépnie. Úgy látszik, hogy a divat világában való jártassága nem halványul: mindig sikerül ízlésesen lenyűgöznie minket. 

Hosszú éveken keresztül Karl Lagerfeld múzsájának számított, aki imádta a szőke színésznőt Chanelbe borítani.

A vörös szőnyegre ezúttal nem az egyik szerepe miatt érkezett, hanem Penelopé Cruznak szánt ünneplésre utazott a New York-i MOMA helyszínére. A jövőben azonban többször is felbukkan majd újra a kifutón, hiszen az igazán csajszis akciófilmje, a 355 nemsokára megérkezik.

Most viszont, a meglehetősen hideg időjárás ellenére, üde és tavaszias öltözetben érkezett a nagy városba:

A fehér alapon kék virágmintás Emilia Wickstead kétrészes kreáció szoknyarésze csodásan eleven darab, a magas galléros crop top azonban egy kissé ellensúlyozza a mozgékonynak ható szoknyát. 

Kép forrása: Profimedia

Meglehet, a ruhája káprázatba ejti a szemeket, de egy valamit talán még előbb észreveszünk: ruhája kivágásának köszönhetően a bámulatosan kidolgozott kockás hasát.

Bármennyiszer is tűnik fel a vörös szőnyegen Diane Kruger, mindig számíthatunk egy elképesztően gyönyörű megjelenésre.

Forrás: GLAMOUR

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás