promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismerd meg ByeAlex új oldalát! - Születésnapján ezzel az üzenettel kedveskedett párjának
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

ByeAlex szerelme úgy tűnik jó hatást gyakorol rá - az énekesnek egyre több a pozitív megnyilvánulása a médiában.

Az X-faktor mentora, ByeAlex nem az érzelmes megnyilvánulásairól híres: általában szárazon fogalmaz, az érzései kevésbé ülnek ki arcára. Így van ez főképpen akkor, ha a magánéletéről tesz közzé, hiszen igyekszik professzionális maradni. 

Ezúttal azonban, sokak meglepetésére tőle szokatlan módon köszöntötte fel kedvesét a születésnapja alkalmából. Megenyhülésének jeleit már akkor láthattuk, amikor nemrégen párja kérésére karácsonyi fényfüzérekkel díszítette fel az erkélyüket. 

„Nem magam miatt, hanem egy kedves lány szeretné, hogy legyen ilyenünk”

fogalmazott akkor Alex.

Az énekes szerelme nemrég ünnepelte a születésnapját, ugyanazon a napon, mint Puskás Peti. Instagram-oldalán ByeAlex ez alkalommal a történetében osztotta meg a közös vacsorájukat, ahogya kedvese kezét fogja, amit ezzel az üzenettel címzett meg:

„Rengeteg sok nevetést + hosszú, sikeres és egészségben teljes, pompás életet kívánok neked, drágaságom, a születésnapodon! (Meg persze, az összes többi napon is!)”

A képhez írt felirat arról árulkodik, hogy az énekes egyre inkább megnyílik érzelmileg barátnője és a közönsége felé is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás