promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Megborultam” – Berki Krisztián mindenkit meglepett az őszinte vallomásával
Borítókép:  Berki Krisztián / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy komoly gondok vannak Berki Krisztián és Berki Mazsi házasságában.

Nagy port kavart, mikor Berki Krisztián és Mazsi első közös gyermekének születését élőben közvetítette a sztárpár, utána pedig pillanatok alatt elterjedt a pletyka, hogy el akarnak válni. Sokan azért jutottak erre a következtetésre, mert Berki Krisztián egy időre „eltűnt” az Instagramról, és nem igazán posztolt közös anyagokat se a feleségével, se a babával.

A HOT! Magazin legújabb számából kiderül, hogy szerencsére nem ennyire vészes a helyzet, de valóban vannak komoly problémák, hiszen Berki Mazsi a szülés után úgy érezte, hogy se ő, sem a pici nem elég fontosak Berki Krisztiánnak – éppen ezért most a házasságuk megmentésén dolgoznak.

„Az emberek próbálják kifelé mindig a jót mutatni, de őszintén szólva a hétköznapokban nem minden jó. A nehézségeken keresztül kell eljutni a boldogságig, amit akadályoznak a vitáink. Néha úgy érzem, a párkapcsolati küzdelemből nincs kiút. Amióta egy család lettünk, már soha nem lesz olyan gondtalan életünk, mint amikor a Maldív-szigetekre jártunk vagy épp moziba”

árulta el Berki Krisztián.

Berkiék jelenleg szakemberekhez járnak, hogy sikerüljön megoldaniuk a gondjaikat, amik többféle talajból táplálkoznak, hiszen Berki Krisztiánt a rengeteg változás mellett egyebek között a büntetőfékezős ügye is nagyon megviselte – pontosabban az, hogy még a kislánya is aggódott emiatt:

„Van egy olyan karakterem, amit több mint tíz éve támadnak; ehhez hozzászoktam. De én is megborultam, amikor a büntetőfékezésem miatt a lányom, Nati megkérdezte: »Apa, ugye nem mész börtönbe?« Akkor mélyen magamba zuhantam, és rossz volt megélni, hogy férfiként nem gyengülhetsz el, nem lehetsz depressziós, nem eshet rosszul semmi”.

Itt lehet megnézni a kis Berki Emma Katerinát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás