promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több száz csomag landolt az árokban – A futár furcsa magyarázattal indokolta tettét
Borítókép:  Pixabay / Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A bokorba dobált több száz csomagot egy futár, aki később abszurd módon magyarázta a tettét.

Egyesek pszichológushoz fordulnak, ha szomorúak, mások a barátaikat hívják fel - valaki pedig csomagokat dobál az erdőbe, ha lelki nehézségek érik őt. Így történt ez azzal a futárral is, aki a kézbesítés helyett szétdobálta az út szélén a szállítmányt.

Az amerikai futár nem is egyszer, hanem legalább ötször hajította árokba a csomagokat.

Ezért lopással gyanúsítják az alabamai 22 éves sofőrt, aki pontosan 400 csomagot szórt szét november 17 és 23 között az utakon. 

​Mark Moon, a megyei serif szerint a tettes azóta megbánta a tettét, amit azzal indokolt, hogy egy családtagjának elvesztése miatt volt szomorú.

A gyanúsított, vagyis a futár mindent beismert. Amikor a futárcég tudomást szerzett az esetről, rögtön el is kezdte kiszállítani a szétszóródott csomagokat, amikből összesen csak 153 címzettet tudtak beazonosítani, mivel a maradék 247 csomag esetében a vonalkód hiányzott vagy megsérült a hajigálás közben. 

A kár nagyjából 24 ezer dollárra becsülhető, azaz körülbelül 7,8 millió forintra.

A sofőr azt állítja, hogy lopással nem gyanúsítható, mivel ő nem tulajdonított el egyet sem, csupán kiszórta a dobozokat az út szélére, mert nem akarta elvégezni a munkáját, vagyis a kézbesítést. Miután a cég tudomást szerzett a történtekről, másnap kirúgta a férfit.

Úgy látszik, hogy idén sok karácsonyfa alól fognak hiányozni az ajándékok egy ember szomorúsága miatt. 

Forrás: NBC News

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás