promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demjén Ferenc teljesen összetört Kóbor János halála után - mi lesz így az év végi koncerttel?
Borítókép:  Mohai Balázs / MTI
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Demjén Ferenc nehéz döntésre jutott az év végi koncertjével kapcsolatban.

1991-ben tartották az első Demjén-bulit az Arénában, azóta csupán néhány év végi koncert maradt ki. Demjén Rózsi tavaly nem tudott színpadra állni a járvány miatt, és ez azóta is fájdalmas emlék neki, hiszen ahogy azt már oly sokszor hangoztatta, őt a közönség szeretete tartja életben.

„Nem szoktam panaszkodni, hogy itt fáj, vagy ott fáj, rá­adásul ha kigyúlnak a fények, és a mikrofon mögé állhatok, előttem sok ezer kedves ember, akkor semmi nem számít. Jó lenne most is így gondolkodni, de túl sok minden történt velünk, körülöttünk az elmúlt időszakban”

- mondta a Blikk-nek Demjén Ferenc, aki a pandémia miatt hosszú időre elbújt a világ elől.

A legendás zenész vidéki otthonában, visszavonultan élt a párjával és az állataival, élvezve a végtelen csendet és nyugalmat. Elmondása szerint nem is nagyon tudott volna dolgozni, mert ilyenkor nehezebben születnek a dalok. Ennek ellenére nagyon hiányzott neki már a színpad.

A Demjén-bulikon megszokhattuk, hogy mindig vannak sztárvendégek, de idén ez elmarad. Az okát mindannyian pontosan tudjuk.

„Ezúttal nem lesz vendég a koncerten, a legutolsó bulin még ott volt mellettem Balázs Fecó és Kóbor János Mecky, a szívem szakad bele, már egyikük sem él. Megdöbentő, hogy épp az én bulimon álltak utoljára közönség előtt. Muszáj előrenézni a gyász közepette is, mert úgy érzem, a koncertem afféle vízválasztó lesz. Ezt hittel vallom: le kell zárnunk ezt a rossz, félelmekkel, veszteségekkel, fájdalmakkal teli, sötét időszakot. Túl kell lépni az elmúlt hónapok lelki nyomá­sain. Új időszak kezdődik, s talán a dalaim segítenek abban, hogy higgyünk ebben”

- fogalmazott Rózsi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás