promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Senki sem hiszi el a 20 éves magyar lánynak, hogy valódi mellei vannak - hihetetlenül szexi nő lett a TV2 egykori gyereksztárjából, aki azt mondja, hogy minden igazi rajta
Borítókép:  Ripost
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emlékeztek még Zsigmond Angélára a TV2 műsorából? 20 évesen igazi bombázó lett, de senki sem hiszi el neki, hogy a mellei valódiak.

2016-ban indult el a TV2-n a Kismenők című tehetségkutató, amit Ördög Nóra és Till Attila vezetett. A mindössze egy évadot megélt műsorban láthattuk a szolnoki Üzenet nevű táncos lánycsapatot, akiket rögtön a szívükbe zártak a nézők.

Azóta eltelt 5 év, a lányok fiatal nővé cseperedtek, köztük Zsigmond Angéla is, akire most már rá sem lehet ismerni. A 20 éves Angi 122 ezres követőtáborral büszkélkedhet az Instagram-oldalán, ami nem csoda, hiszen olyan fotókkal van tele a profilja, hogy a villantós magyar celebek eltörpülnek mellette.

Ráadásul Angival igen bőkezű volt az élet, hiszen olyan keblekkel áldotta meg, amitől bárkinek könnybe lábadna a szeme. Sokan nem is akarják neki elhinni, hogy valódi mellei vannak, a fotók alatt gyakran olvashatunk olyan kommenteket, amelyekben arról érdeklődnek, hogy hol műtette meg őket.

„Sikerült a műtét?

Kinél műttetted?”

Angi persze mindig válaszol ezekre a kérdésekre, de mostanra biztos megunta már, hogy folyton azt hiszik, hogy műmellei vannak, ugyanis legutoljára már csak annyit reagált a kérdésre, hogy

„még mindig valódiak”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás