promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Izabella nem áll meg: ismerd meg valódi oldalát! - Élet a Barátok közt után
Borítókép:  YouTube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Varga Izabella folyamatosan keresi a megújulást, a Barátok Közt volt sztárja mindig nyitott az új lehetőségekre. Miben próbálja ki magát következőnek?

Varga Izabellának megtanította az élet, hogy a hirtelennek tűnő változások is jó dolgokat hoznak magukkal - derült ki egy interjú során, amit a színésznő a Barátok Közt véget érésével kapcsolatban adott.

„Kíváncsian előre kell tekinteni, az újratervezésben pedig meglátni a lehetőségeket”

- árulta el a színésznő, akinek fenekestül felfordult az élete miután véget ért az RTL Klub több mint két évtizedig futó sorozata. 

 „23 évig bújtam mindennap ugyanannak a karakternek a bőrébe, így biztosan itt volt már az ideje a változásnak, hogy új ajtók nyíljanak, új inspirációk találjanak meg”

– mondta Varga Izabella.

Talán kevesen tudják róla, de a színészi karrierje mellett több lábon is áll: időközben a drámatanári képesítésén kívül még az üzleti coach végzettséget is megszerezte, de idén még az egyetemi tanulmányait is folytatja levelező szakon.

 „Intenzív év van mögöttünk, hiszen idén nemcsak én felvételiztem, de kisebbik lányom középiskolás, nagyobbik egyetemista lett”

- összegezte az elmúlt hónapok eseményeit Varga Izabella, akinek még az is furcsa élmény volt, hogy az addigi, a családjával legtöbbet virtuálisan együtt időket felváltották a lazább napirendi tevékenységek. Idén még arra is bőven lesz ideje, hogy a karácsonyi forgataggal járó bevásárlásokat nyugodt tempómban intézze és csak elmerülve bolyongjon az üzletekben.

Forrás: nlc.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás