promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító: Kóbor János kislánya ezt írta apja halála után
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kóbor János 14 éves lánya megtörte a csendet, könnyfakasztó szavakkal búcsúzik az édesapjától.

Kóbor János első házasságából született fia, Dániel mind ez idáig nem szólalt meg édesapja haláláról, de az Omega-együttes menedzsere, Trunkos András elmondta, milyen viszonyban volt Mecky a fiával.

A legendás zenész 63 éves volt, mikor megszületett kislánya, Léna, aki még mindig nem tudja elhinni, hogy édesapja nincs többé. A 14 éves lány a közösségi oldalán írta le az érzéseit, és búcsúját.

„Még nem tudtam felfogni, hogy soha többé nem fog hazajönni, és átölelni. Nagyon nehéz most megfogalmaznom, hogy milyen érzések kavarognak bennem... hirtelen egy nagy üresség támadt a szívemben, és az idő lassabban kezdett el telni. Minden napom érzelmi hullámvasút”

- írta a posztjában Léna, aki tudja, hogy az édesapja lélekben mindig ott lesz vele, életének minden fontos pillanatában, ami vár rá a jövőben.

„A ballagáson, az első napomon a gimiben, a diplomaosztómon, az esküvőmön, a gyermekeim születésnapjain, a legboldogabb, és a legszomorúbb napjaimon is... Sosem fogom elfelejteni az illatodat, a szemedet, a mosolyodat, ahogy a színpadon énekeltél, és azt, ahogy édesanyukámra és rám néztél!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás