promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiakadtak A Konyhafőnök VIP rajongók – Rácz Jenő vajon rossz döntéseket hozott?
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nézők nagyon elégedetlenek a piros kötényesek hozzáállásával, és úgy érzik, ott nem nagyon van kinek szurkolniuk.

Sok néző gondolja úgy, hogy Rácz Jenő nem igazán jól válogatta össze a piros csapatot, így nehezen tudnak maguknak olyan embert találni a rajongók, akivel szimpatizálnának.

Persze azt is tegyük hozzá, hogy a legtöbben eddig a Szandi, Görög Zita és Gyenesei Leila triót kedvelik a legkevesebben, és ők ugyebár a kékeknél vannak.

A múltkor műsorban Igazi vadnyugati hangulat várta a kék és piros bandát az első feladatban. Fördős Zé és zsűritársai hozták a hamisítatlan western érzést amerikai hozzávalókkal fűszerezve. Nem is lehetett volna más a fő alapanyag, mint egy ikonikus steak, amit háromféleképpen, három különböző körettel várt a zsűri.

Tóth Vera legfőképp saját magával küzdött, míg Gyenesei Leila, Görög Zita és Szandi triója újra egymást ostorozta az első feladat alatt. A tálalás utolsó perceiben, a nagy feszültség miatt Leila még üvöltött is csapattársaival.

Az első feladatban a kékek, míg a másodikban a pirosak tudtak pontot gyűjteni, de Schobert Norbi csapatához nem igazán tudott közelebb kerülni a nézők többsége.

Persze akadt ilyen vélemény is:

„Vicc ez a széria....ami nem is lenne baj, de a fődíjat egyikük sem érdemli”

- írta az egyik kommentelő.

Tóth Vera közben arra kért mindenkit a videó végén, hogy sajnálják egy picit a rajongók. Tényleg nagyot küzdött.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás