promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shane Tusup merész vallomása: még párkapcsolatban élt, amikor rájött, hogy neki Szabó Zsófi kell
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Shane Tusup és Szabó Zsófi végre kamerák előtt meséltek a kapcsolatukról.

A friss szerelmespár exkluzív interjút adott a Fókusznak. Ez volt az első alkalom, hogy kamerák előtt is beszéltek a kapcsolatukról.

Hónapokon keresztül próbálták titokban tartani kapcsolatukat és a lehető legjobban megóvni mindentől, de hát a bulvársajtó lassan már pletykákat is elkezdett róluk gyártani. Az első az volt, hogy Shane Tusup odaköltözött Szabó Zsófihoz, de mint kiderült, ez sem igaz. A bimbózó szerelmük még az elején jár, de hisznek abban, hogy végre megtalálták a lelki társukat egymásban.

Shane Tusup érdeklődését akkor keltette fel Zsófi, amikor elment a Reggelibe egy beszélgetésre. Ekkor azonban még volt párja az edzőnek, de mielőtt elkezdtek volna komolyabban randizni Zsófival, Shane rendezte a magánéletét.

„Úriember volt. Akkor ő még párkapcsolatban élt amikor elkezdtünk beszélgetni, és igazából onnantól kezdve, hogy mi tudtuk, hogy szeretnénk randizni, ő lezárta a kapcsolatát”

- mesélte Szabó Zsófi, akit folyamatosan kapta a bókokat Shane-től.

A szerelmespár igyekszik lazán kezelni, hogy mindenkit érdekel a kapcsolatuk, de remélik most, hogy felvállalták, így kicsit csendesedni fog körülöttük a hírverés.

Shane annyira komolyan veszi ezt az egészet, hogy naponta jár magyar órára, szóval meg akarja teljesen tanulni a bonyolult nyelvünket, sőt, Zsófit már az édesanyjának is bemutatta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás