promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi szörnyű dologra figyelmeztette a rajongóit, ebből még komoly bajok lehetnek
Borítókép:  Tóth Gabi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Tóth Gabi nevével is visszaélnek csalók, akik az énekesnő álprofilja mögül pénzt ígérnek az áldozataiknak.

Sajnos rendszeresen előfordul, hogy egyes hírességek neveit és fotóit használják fel internetes csalók annak érdekében, hogy valamilyen hasznot húzzanak másokból. Most Tóth Gabi volt kénytelen felszólalni a témában, ugyanis az ő arcával és nevével próbáltak visszaélni olyan emberek, akik nem létező nyereményjátékra invitáltak másokat.

„Vigyázzatok Drágáim! Többen is jeleztétek már, hogy sajnos az én arcommal is visszaélnek a csalók... Kérlek titeket, hogy legyetek óvatosak, és ne dőljetek be a hasonló csábító nyereményjátékoknak! Készpénzt soha nem szoktam sorsolni, minden játékről a hivatalos oldalaimon tudtok értesülni! A hivatalos oldalaimon kék pipa jelzi nektek, hogy én kezelem! Kérlek titeket, hogy figyelmeztessetek másokat is erre! Bárki áldozatául eshet a megtévesztésnek, segítsünk egymásnak!”

– írta Tóth Gabi.

Mindenképp érdemes megfogadni Tóth Gabi tanácsait, hiszen az internet hemzseg az ilyen átverésektől, amik akár szörnyű következményekkel is járhatnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás