promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy pornósztár mivel lepheti meg párját a születésnapján? Igen, azzal, és meg is tette!
Borítókép:  instagram.com/officialsamanthasaint
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sok férfi álmát váltotta valóra, de persze csak a barátja részesülhetett az egyedi élményben.

Samantha Saint egykor pornófilmekkel kereste a kenyerét, mára azonban felhagyott a forgatással, de továbbra is szolgáltat felnőtt tartalmakat magáról az OnlyFans oldalon. A buja szőkeség nemrég elárulta, hogy egyszer igazán különleges ajándékkal lepte meg barátját a szülinapján.

A nőnek még az iparági kapcsolatait is fel kellett használnia ahhoz, hogy egy privát orgiát tarthasson Las Vegas-ban. A csoportos szexen a figyelmes barátnő mellett a férfi kedvenc pornószínésznői vettek részt.

Samantha egyébként ma már anyuka, de ez nem akadályozza meg abban, hogy alkalmanként visszaforduljon régi életéhez. Hivatalosan csak szünetelteti a pályafutását, mert egy fülledt forgatáson égési sérüléseket szenvedett.

A nő egyébként romantikus gesztusnak értékeli, hogy orgiát szervezett kedvesének. A férfi 40. születésnapja alkalmából került sor a jeles eseményre, de azt már Samantha sem tudta felidézni, hogy három vagy négy nővel lehetett egyszerre együtt a párja.

Arról persze diszkréten nem beszélhetett, kik voltak a résztvevők, de pár pikáns részletre azért így is fény derült. A nő foglalkozásából adódóan féltékenységről szó sem lehetett, szóval az este valóban felhőtlenre sikeredett.

„Azt kérdeztem tőle, hogy ha választhatna, kikkel szexelne a szülinapján. Amikor pedig megnevezte a választottjait, örömmel újságolhattam neki, hogy ismerem az illetőket, szóval összejöhet a dolog”

– idézte fel Samantha a szervezés körülményeit. Az orgia aztán jól sikerült, bár kissé nagy volt a tumultus azon az éjszakán a szállodaszobában. A pornósztár szerint a párja megérdemelte ezt az ajándékot, már csak azért is, mert a filmjeinek ő a legnagyobb rajongója.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás