promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alee videója az egész országot meghatotta – Vajon sikerül megnyernie az X-Faktort?
Borítókép:  Alee / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az X-Faktor 16 éves rappere, Alee megmutatta, hogy milyen körülmények között nőtt fel.

Az RTL Klubon futó X-Faktor jubileumi 10. évadának talán legkedveltebb versenyzője lett az utóbbi hetekben a 16 éves Alee nevű rapper srác, aki olyan sebességgel szórja a rímeket, mint a lottónyertesek a pénzt. A tehetségére az egész ország felfigyelt, ráadásul már a mentora, ByeAlex is csinált vele közös dalt, így hatalmas zenei karrier előtt áll Alee – pedig nem sokan hittek benne, hiszen rengetegen bántották őt.

Alee sosem titkolta, hogy szerény körülmények között nőtt fel, és nem igazán voltak márkás ruhái, az X-Faktor legutóbbi adásában pedig meg is mutatta a régi otthonát – a videó pedig rendesen meghatotta a rapper rajongóit, hiszen látni lehetett, hogy mennyire szereti őt a családja, és mi ihlette a legmélyebb szövegeit.

A fiatal tehetség azt is elárulta, hogy mennyire sokat jelentett neki, hogy annak idején figyelmet és támogatást kapott a tanárnőjétől, aki szintén szerepelt a felvételen, aminek a megtekintése után rengetegen eldöntötték, hogy mostantól kezdve Alee-nak fognak drukkolni, hogy ő nyerje meg az X-Faktort.

Itt lehet megnézni Alee videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás