promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes dolog történt az oltáson, egy férfi olyan trükkhöz folyamodott, amire még nem volt példa a történelemben
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen bizarr dolgot még tuti, hogy nem hallottál.

Egy férfi Olaszországon megjelent az oltáson, alá is írt minden szükséges papírt, ám amikor az oltást az orvos szerette volna beadni neki, valami furcsára figyelt fel, a férfi karja furán nézett ki, a színe sem a megszokott bőrszínű volt.

Épp ezért megkérte a férfit, hogy vegye le a pólóját, ám a férfi erre nem volt hajlandó, sőt, az orvost próbálta meggyőzni, hogy hunyjon szemet a "felfedezése" felett, és adja be neki az oltást. Ám az orvos erre nem volt hajlandó.

Később az esetet jelentette az orvos, így a férfinak most bíróság elé kell majd állnia - az esetről a Guardian számolt be.

A férif mindenképpen oltási igazolványt szeretett volna szerezni, mivel Olaszországban az elmúlt héten újabb szigorításokat vezettek be az oltatlanok számára. A férfi amúgy több száz Eurót fizetett ki a művégtagért, amivel lebukott, és amibe szerette volna az oltást, merthogy a saját karjába nem szerette volna.

A koronavírus kapcsán Magyarországon most mindenki arra kíváncsi, hogy mikor tetőzhet a negyedik hullám, a kérdés kapcsán az Egyenes Beszéd vendégei Pusztai Erzsébet infektológus és Póta György házi gyermekorvos volt.

(via Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás