promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex stílusát csúnyán lenyúlta egy világsztár? Meghökkentő fotót rakott ki az X-Faktor mentora!
Borítókép:  ByeAlex / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy ByeAlex múltkori X-Faktoros stílusa megihlette napjaink egyik legsikeresebb énekesét.

ByeAlex az utóbbi hetekben többször is „kiakasztotta” az embereket a megjelenésével, hiszen sokaknak nem tetszettek a festett körmei, illetve a csillogó fogékszere, amivel úgy néz ki, mint egy amerikai rapper. A sikeres dalszerző az RTL Klubon futó X-Faktor előző heti adásában is rendesen meglepte a közönséget a fejére festett összetört szívvel – most pedig könnyen lehet, hogy tudtán kívül megihletett ezzel egy világsztárt.

ByeAlex nemrég kirakott egy egészen megdöbbentő posztot, amiből kiderült, hogy az X-Faktoros szereplése után nem sokkal a 60 millió Instagram-követővel rendelkező Maluma nevű énekes is egy összetört szívvel a fején mutatkozott – ami vagy egy pofátlan stíluslopást jelent, vagy egy nagyon furcsa, egészen hihetetlen véletlen egybeesést.

ByeAlex csupán annyival kommentálta a dolgot, hogy „maluma, hát már te is kopizol?”, szóval poénosra vette a figurát, ami teljesen érthető, hiszen valószínűleg tényleg nem direkt utánozta le őt a Grammy-jelölt Maluma, hanem csak pont ugyanakkor jött rá, hogy milyen menőn nézne ki egy összetört szív a fején.

Itt lehet megnézni ByeAlex posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás