promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ki ez a jóképű férfi Gelencsér Timi lábai között? - fotó
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gelencsér Timi a Maldív-szigetekről posztolt közös képet a férfival.

Gelencsér Tímea pár napja osztotta meg a közösségi oldalán, hogy a Maldív-szigeteken fog eltölteni egy csodás hetet, ahol a Miss Balaton 2022-es naptárfotózása zajlott. A munkával egybekötött mesés, kései nyaralásra nem csak a TV2 csinos riportere utazott ki, hanem Horváth Cintia, Balogh Eleni, Epres Panni, és Iszak Eszti is.

„Egy jó hosszú út után megérkeztünk a Paradicsomba a @missbalaton csapatával, ugyanis itt fotózzuk a lànyokkal az idei naptárat! El sem hiszem, milyen szerencsés vagyok, hogy év elején a szerelmemmel lehettem ezen a csodás helyen (aki ráadásul itt kérte meg a kezem), most pedig a legjobb csapattal tölthetek el itt egy hetet, olyan emberekkel, akikkel élmény minden egyes beszélgetés és minden eltöltött perc! Ilyen munkát mindenkinek"

- írta az egyik posztjában Gyurta Dani felesége.

Nem csak Iszak Eszti, de Gelencsér Timi is rengeteg fotót posztolt ki az Instagram-oldalára, köztük azokat is, amelyeken a Miss Balaton szépséges modelljeinek fodrászával, Ordasi Zsolttal együtt láthatók.

„Sok versenyen, fotózáson és műsorban dolgoztunk már együtt Zsoltival, a Maldív-szigetek nem volt a terveink között, de üsse kő…”

- írta a képekhez Timi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás