promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ellenállhatatlan, kreol bőrű szépség hódítja meg Hollywoodot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Madalina a szomszédunkból származik, és a modellkedés után a színészkarrierje is kezd felpörögni.

Bár a Ridley Scott által rendezett életrajzi-bűnügyi dráma, A Gucci-ház nem igazán nyerte el a kritikusok tetszését, néhány színésznek azért kiváló lehetőséget teremtett arra, hogy jobban a rivaldafénybe kerülhessen.

A 83 éves rendező azt nyilatkozta, hogy a főszereplő kiválasztásakor egyedül Lady Gaga volt számára képben, vagyis nem is gondolt arra, hogy az extravagáns énekesnőn kívül más is eljátszhatná Patrizia Reggiani szerepét.

„Egyedül ő tudta visszaadni ennek az egyenes nőnek a karakterét. Stef könnyen alkalmazkodó, vicces, nagyon okos és nagyon érzékeny. Ha 40 évvel korábban forgattam volna, akkor Elizabeth Taylorra esett volna a választásom, aki gyönyörű, intelligens, simulékony, ugyanakkor veszélyes volt. Sok minden megvan belőle Stefaniban is”

– dicsérte meg Ridley Scott az általa csak Stefnek becézett Lady Gagát (polgári nevén Stefani Germanottát). De a főszereplőn kívül akadt még legalább egy színésznő, akire szintén felfigyeltek Hollywoodban.

A szomszédunkból származó Madalina Ghenea Romániában született, de már 15 évesen modellkarrierbe kezdett, és onnantól fogva Olaszországhoz is szorosan kötődik. Kereken 10 éve filmezik, de most kapta élete első igazán nagy esélyét azzal, hogy a Gucci-filmben eljátszhatta Sophia Loren szerepét.

Nem kisebb híresség oldalán villoghatott, mint Al Pacino, akivel (mint azt Madalina Instagramra kitett videóján is láthatjuk) egészen remekül elszórakozott forgatás közben. Az összkép még úgy sem zavaró, hogy a színész szinte eltörpül a 179 cm magas modell mellett.

„Vettetek már jegyet A Gucci-házra? A film már a mozikban van! Szeretném megosztani veletek életem egyik legszebb pillanatát, a rendkívüli Al Pacinóval való forgatást”

– írt a román színésznő kissé reklámszagú posztot a videó alá. Madalina egyébként máris újabb húzós szerepet kapott, a Deep Fear című cápás-túlélős horrorfilmben játszhat Ed Westwick oldalán.

„Imádtam Naomi karakterét már a forgatókönyv elolvasása során is. Magabiztos, élettel teli, elszánt fiatal nő, nagyon örülök, hogy eljátszhatom ezt a főszerepet. Már eddig is rengeteg mókában volt részem, hiszen intenzív búvárképzésen kellett részt vennem, és alig várom, hogy megkezdjük a forgatást ezzel a tehetséges csapattal”

– áradozott a kreol bőrű szépség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás