promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra elhagyta az országot, és az egész családját magával vitte – fotó
Borítókép:  Ördög Nóra és Nánási Pál / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra váratlan utazásra vitte a családját, és már meg is érkeztek a meseszép Maldív-szigetekre.

Sokak szerint Ördög Nóra az ország egyik legjobb és legszimpatikusabb televíziós műsorvezetője, aki szinte folyton képernyőn van, a közönség pedig a visszajelzések alapján egyáltalán nem bánja ezt. Férjével, Nánási Pállal elég szoros kapcsolatot ápolnak a rajongóikkal, hiszen rendszeresen posztolnak a közös boldogságukról, illetve az életükről egyaránt – és ez most is így van.

Ördög Nóra nemrég kirakott egy cuki családi fotót, amin a férje mellett két csodaszép gyermeke, Mici és Vencel is szerepelnek, a bejegyzés szövege alapján pedig egy váratlan utazásra indultak – közben pedig pár Insta Storyból már az úticél is kiderült, ugyanis az álomszép Maldív-szigetekre ment a família.

Hiába kíváncsiskodtak Ördög Nóra követői, az egyelőre még nem derült ki, hogy egy egyszerű, mindenki számára pihentető nyaralásra mentek Nánásiék, vagy esetleg dolgozni is fognak valamilyen szinten – de az biztos, hogy a bejegyzéshez érkezett kommentek alapján rengetegen lennének most a helyükben, hiszen valóban elképesztő helyen vannak.

Itt lehet megnézni Ördög Nóráék családi képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás