promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Az Omegások mindannyiunk példaképei voltak” – Pataky Attila megható dolgokat mondott Kóbor Jánosról
Borítókép:  Kóbor János / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pataky Attila megható dolgokat mondott a Omega-együttes énekeséről, Kóbor Jánosról, akinek nemrég egy újabb világsztár üzent.

Szinte az egész ország Kóbor Jánosért aggódik, hiszen az Omega legendás énekese pár nappal ezelőtt kórházba került, de sajnos nem sokat lehet tudni az állapotáról, mivel a család hírzárlatot rendelt el. Azóta rengeteg világsztár üzent a hírességnek, hátha erőt tudnak neki adni ahhoz, hogy minél hamarabb meggyógyuljon – és ebben reménykedik az Edda frontembere, Pataky Attila is.

„Azt sajnálom, hogy nekem is csak 24 órából áll egy nap. Nem mondjuk 30-ból, 40-ből. Úgy sokkal több lehetőségem lett volna ténylegesen megismerni Kóbort. Akárhányszor futottunk össze, mindig nagyon jó hangulatban telt. Éreztem rajta, hogy egyenlő partnerként kezelt mindig is, holott nem érdemlem meg. Senki nem érhet fel Kóbor Jánossal és az Omegával. Szombaton én is, és rajtam kívül még több millió ember imádkozott érte. Nekem ott nem ért véget az ima, azóta is imádkozom Kóbor Jánosért. Érzem, hogy a jó Isten segít neki visszatalálni a családjához. Talán még nekem is esélyt ad, hogy jobban megismerjem és elmondhassam még neki, mennyire felnézek rá”

– mondta Pataky Attila a Borsnak.

Az Edda énekese láthatóan nagyon sajnálja, hogy nem sikerült az évtizedek alatt kicsit közelebb kerülnie Kóbor Jánoshoz, azaz Meckyhez, de reméli, hogy hamarosan jobban lesz, és esetleg bepótolhatják az elvesztegetett időt.

„Szerintem mindenki segíteni akar megvívni ezt a harcot Meckynek. Nem tudnék olyan embert mondani a kollégáink közül, aki ne fohászkodott volna egy felsőbb hatalomhoz, hogy Kóbor János meggyógyuljon. Az Omegások mindannyiunk példaképei voltak. Szerintem még ha valaki nem is ismeri őket annyira, mint én, akkor is tisztában van azzal, kiről beszélek, ha azt mondom, Kóbor János. Egy ilyen legenda nem hagyhat itt minket”

– folytatta Pataky Attila.

Johnnie 'Guitar' Williamson is küldött egy videó üzenetet Kóbor Jánosnak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás